Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Дерди ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204901916
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
December 11, 2017 15:33
Наименование
Дерди
Транслитерация
Derdy Ltd
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ул. Екзарх Йосиф, 21 Виж на картата
Предмет на дейност
Предметът на дейност на дружеството е: работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с и от тях; изработка, преработка и ремонт на изделия от благородни метали; изкупуване на изделия от ... Предметът на дейност на дружеството е: работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с и от тях; изработка, преработка и ремонт на изделия от благородни метали; изкупуване на изделия от благородни метали и скъпоценни камъни; продажба на изделия от благородни метали и скъпоценни камъни от местно производство и внос; външно търговски сделки с благородни метали и скъпоценни камъни; както и всякакви други дейности, които не са забранени със закон. Дейности за които се прилага регистрационен, разрешителен и/или лицензионен режим се извършват след придобиване на съответното разрешение, лиценз, регистрация. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Хайк Мъгърдич Дердерян (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Диана Ванева Дердерян 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Хайк Мъгърдич Дердерян 50.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Дерди ООД на латиница "Derdy Ltd" с ЕИК/ПИК 204901916 е основана на 11 Декември 2017 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Русе, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2017-12-11
Регистрация на фирмата

2018-02-02
Промяна предмет на дейност
- Изработка, преработка и ремонт на изделия от благородни метали; изкупуване на изделия от благородни метали и скъпоценни камъни; продажба на изделия от благородни метали и скъпоценни камъни от местно производство и внос; външно търговски сделки с благородни метали и скъпоценни камъни; както и всякакви други дейности, които не са забранени със закон. Дейности за които се прилага регистрационен, разрешителен и/или лицензионен режим се извършват след придобиване на съответното разрешение, лиценз, регистрация.
+ Предметът на дейност на дружеството е: работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с и от тях; изработка, преработка и ремонт на изделия от благородни метали; изкупуване на изделия от благородни метали и скъпоценни камъни; продажба на изделия от благородни метали и скъпоценни камъни от местно производство и внос; външно търговски сделки с благородни метали и скъпоценни камъни; както и всякакви други дейности, които не са забранени със закон. Дейности за които се прилага регистрационен, разрешителен и/или лицензионен режим се извършват след придобиване на съответното разрешение, лиценз, регистрация.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма