Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ИЛИСА КОНСУЛТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204904481
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
December 13, 2017 09:22
Наименование
ИЛИСА КОНСУЛТ
Транслитерация
ILISA CONSULT
Оборот
1,000 лв. оборот за 2020 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Монтана, Елтепе, 11 Виж на картата
Контакти
Код на икономическа дейност
71.11 - Архитектурни дейности
Предмет на дейност
Инженерни дейности и технически консултации, включващи инженерно проектиране, разработване на проекти, геофизични, геоложки и сиезмични проучвания, геодезични проучвания. Технически изпитва... Инженерни дейности и технически консултации, включващи инженерно проектиране, разработване на проекти, геофизични, геоложки и сиезмични проучвания, геодезични проучвания. Технически изпитвания и анализи. Архитектурни дейности, проектиране на сгради, териториално и градоустройсвено планиране и паркова архитектура. Дейности в областта на дизайна, моден и промишлен дизайн, графичен дизайн и дизайн по вътрешно обзавеждане. Научноизследователска и развойна дейност. Печатна дейност и възпроизвеждане на записани носители. Консултантска дейност и бизнес услуги в строителството и проектирането на инфраструктурни обекти и сгради, инженеринг, консултации, изготвяне и управление на проекти, оценка на инвестиционни намерения, изготвяне правна и икономическа оценка на проекти, извършване на пълен инженеринг на инвестиционна дейност, включително строителен надзор, производство и продажба, поддръжка, монтаж, внос, износ и реекспорт на екологично оборудване, туризъм, хотелиерство и ресторантьорство, жилищно и промишлено строителство, вътрешна и външна търговия, посредничество, реклама, външно и вътрешно търговски консултации и подготовка на документи, отдаване на имоти под наем и управлението им, както и всички други дейности, разрешени от закона и съгласно изискванията на действащото законодателство. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Саня Петрова Петрова (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Саня Петрова Петрова (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2020 1,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ИЛИСА КОНСУЛТ ЕООД на латиница "ILISA CONSULT" с ЕИК/ПИК 204904481 е основана на 13 Декември 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Монтана, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Оборота на фирмата за 2020 година е в размер на 1,000 лв.

Хронология

2017-12-13
Регистрация на фирмата

2018-10-04
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Берковица, Кирил и Методий, 45
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Монтана, Елтепе, 11
Промяна предмет на дейност
- Архитектурни дейности, проектиране на сгради, териториално и градоустройсвено планиране и паркова архитектура. Дейности в областта на дизайна, моден и промишлен дизайн, графичен дизайн и дизайн по вътрешно обзавеждане. Печатна дейност и възпроизвеждане на записани носители. Консултантска дейност и бизнес услуги в строителството и проектирането на инфраструктурни обекти и сгради, инженеринг, консултации, изготвяне и управление на проекти, оценка на инвестиционни намерения, изготвяне правна и икономическа оценка на проекти, извършване на пълен инженеринг на инвестиционна дейност, включително строителен надзор, производство и продажба, поддръжка, монтаж, внос, износ и реекспорт на екологично оборудване, туризъм, хотелиерство и ресторантьорство, жилищно и промишлено строителство, вътрешна и външна търговия, посредничество, реклама, външно и вътрешно търговски консултации и подготовка на документи, отдаване на имоти под наем и управлението им, както и всички други дейности, разрешени от закона и съгласно изискванията на действащото законодателство.
+ Инженерни дейности и технически консултации, включващи инженерно проектиране, разработване на проекти, геофизични, геоложки и сиезмични проучвания, геодезични проучвания. Технически изпитвания и анализи. Архитектурни дейности, проектиране на сгради, териториално и градоустройсвено планиране и паркова архитектура. Дейности в областта на дизайна, моден и промишлен дизайн, графичен дизайн и дизайн по вътрешно обзавеждане. Научноизследователска и развойна дейност. Печатна дейност и възпроизвеждане на записани носители. Консултантска дейност и бизнес услуги в строителството и проектирането на инфраструктурни обекти и сгради, инженеринг, консултации, изготвяне и управление на проекти, оценка на инвестиционни намерения, изготвяне правна и икономическа оценка на проекти, извършване на пълен инженеринг на инвестиционна дейност, включително строителен надзор, производство и продажба, поддръжка, монтаж, внос, износ и реекспорт на екологично оборудване, туризъм, хотелиерство и ресторантьорство, жилищно и промишлено строителство, вътрешна и външна търговия, посредничество, реклама, външно и вътрешно търговски консултации и подготовка на документи, отдаване на имоти под наем и управлението им, както и всички други дейности, разрешени от закона и съгласно изискванията на действащото законодателство.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма