Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ИВАНОВИ КОНСУЛТ 2021 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204909681
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
December 18, 2017 10:37
Наименование
ИВАНОВИ КОНСУЛТ 2021
Транслитерация
IVANOVI CONSULT 2021 LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Връбница, бл. 117, вх. Б, партер Виж на картата
Има 49 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Финансово счетоводни и икономически услуги, покупка на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина. Организиране на счетоводно отчитане, изграждане и п... Финансово счетоводни и икономически услуги, покупка на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина. Организиране на счетоводно отчитане, изграждане и поддържане на счетоводни системи на предприятия и съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети по реда на закона за счетоводството. Продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, превозни, складови, спедиционни сделки, хотелиерски, туристически услуги, лизинг, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. Както и други дейности и услуги незабранени от закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ГАБРИЕЛА ВАСИЛЕВА ИВАНОВА (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ГАБРИЕЛА ВАСИЛЕВА ИВАНОВА (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ИВАНОВИ КОНСУЛТ 2021 ЕООД на латиница "IVANOVI CONSULT 2021 LTD" с ЕИК/ПИК 204909681 е основана на 18 Декември 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ИМОТИ ПАВЛОВО", но на 3 Август 2021 година то бива сменено на сегашното "ИВАНОВИ КОНСУЛТ 2021". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2017-12-18
Регистрация на фирмата

2021-08-03
Промяна наименование
Името се сменя от ИМОТИ ПАВЛОВО на ИВАНОВИ КОНСУЛТ 2021
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Връбница, бул. Панчо Владигеров, 110
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Връбница, бл. 117, вх. Б, партер
Промяна предмет на дейност
- Извършване в страната и чужбина на: търговска дейност на едро и дребно; внос; износ; реекспорт; рекламна дейност; лизингова дейност; търговско представителство, посредничество и агентска дейност; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; посредничество при сделки с недвижими имоти; управление на недвижими имоти; комисионни, спедиционни, превозни, лицензионни и складови сделки; и други дейности, незабранени от закона.
+ Финансово счетоводни и икономически услуги, покупка на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина. Организиране на счетоводно отчитане, изграждане и поддържане на счетоводни системи на предприятия и съставяне на годишни, междинни и други финансови отчети по реда на закона за счетоводството. Продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, превозни, складови, спедиционни сделки, хотелиерски, туристически услуги, лизинг, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. Както и други дейности и услуги незабранени от закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма