Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕНВИЖЪН ТРЕЙД ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204918506
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
December 29, 2017 10:33
Наименование
ЕНВИЖЪН ТРЕЙД
Транслитерация
ENVISION TRADE LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Троян, ул.Мизия, 20 Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
производство на готово облекло и трикотажни изделия, търговия на едро и дребно чрез търговски обекти и интернет с дрехи, аксесоари, бижута, битова техника и други предмети, производство и тъ... производство на готово облекло и трикотажни изделия, търговия на едро и дребно чрез търговски обекти и интернет с дрехи, аксесоари, бижута, битова техника и други предмети, производство и търговия на едро и дребно с козметични продукти, хранителни субстанции и добавки за природосъобразен начин на живот, сделки с недвижими имоти; управление на недвижими имоти; консултантски услуги; представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица, участия в търговски дружества; както и всякакви други дейности, разрешени от българското законодателство, при съобразяване и спазване на всякакви лицензионни, регистрационни или други изисквания. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МАРИНА ПЕТРОВА ЛИШЕВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
МАРИНА ПЕТРОВА ЛИШЕВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
6,000 лева (6,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕНВИЖЪН ТРЕЙД ЕООД на латиница "ENVISION TRADE LTD" с ЕИК/ПИК 204918506 е основана на 29 Декември 2017 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "НАМ ИНДЪСТРИ", но на 9 Август 2023 година то бива сменено на сегашното "ЕНВИЖЪН ТРЕЙД". Седалището на компанията се намира в гр. Троян, а началният внесен капитал е в размер на 6,000 лева.

Хронология

2017-12-29
Регистрация на фирмата

2023-08-09
Промяна наименование
Името се сменя от НАМ ИНДЪСТРИ на ЕНВИЖЪН ТРЕЙД
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Троян, СТАРА ПЛАНИНА, 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Троян, ул.Мизия, 20
Промяна предмет на дейност
- ПРОИЗВОДСТВО НА ГОТОВО ОБЛЕКЛО И ТРИКОТАЖНИ ИЗДЕЛИЯ, ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО ЧРЕЗ ТЪРГОВСКИ ОБЕКТИ И ИНТЕРНЕТ С ДРЕХИ, АКСЕСОАРИ, БИЖУТА, БИТОВА ТЕХНИКА И ДРУГИ ПРЕДМЕТИ, СДЕЛКИ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ; УПРАВЛЕНИЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ; КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ; ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО НА МЕСТНИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА, УЧАСТИЯ В ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА; КАКТО И ВСЯКАКВИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, РАЗРЕШЕНИ ОТ БЪЛГАРСКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО, ПРИ СЪОБРАЗЯВАНЕ И СПАЗВАНЕ НА ВСЯКАКВИ ЛИЦЕНЗИОННИ, РЕГИСТРАЦИОННИ ИЛИ ДРУГИ ИЗИСКВАНИЯ.
+ производство на готово облекло и трикотажни изделия, търговия на едро и дребно чрез търговски обекти и интернет с дрехи, аксесоари, бижута, битова техника и други предмети, производство и търговия на едро и дребно с козметични продукти, хранителни субстанции и добавки за природосъобразен начин на живот, сделки с недвижими имоти; управление на недвижими имоти; консултантски услуги; представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица, участия в търговски дружества; както и всякакви други дейности, разрешени от българското законодателство, при съобразяване и спазване на всякакви лицензионни, регистрационни или други изисквания.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма