Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЛИФТ ТРАНС 2 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204936059
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
January 11, 2018 08:41
Наименование
ЛИФТ ТРАНС 2
Транслитерация
Lift trans 2 EOOD
Оборот
43,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
2 служители към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Велико Търново, Мария Габровска, 6, вх. Б, ет. партер Виж на картата
Има 21 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
9521 - РЕМОНТ НА БИТОВИ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ УРЕДИ
Предмет на дейност
Доставка, монтаж, сервиз и поддръжка на асансьории съоръжения (след получаване на съответните изискуемиот законодателството лицензи), автомонтьорски иавтотенекеджийски услуги; покупка на стоки и... Доставка, монтаж, сервиз и поддръжка на асансьории съоръжения (след получаване на съответните изискуемиот законодателството лицензи), автомонтьорски иавтотенекеджийски услуги; покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговия на едро и дребно с промишлени, текстилни и др. стоки, дървен материал; строителна дейност;проектиране, покупка и обзавеждане на недвижими имотис цел управление и продажба, лизинг; разработка на проекти; търговско представителство и посредничествона местни и чуждестранни лица в страната и чужбина;комисионни, спедиционни и превозни сделки; лицензионни сделки; сделки с интелектуална собственост;хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни или други услуги; транспорт, реекспорт; ноу - хау и лицензни; всякакви други дейности и услугив страната и чужбина, незабранени със закон прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СЕВДАЛИНА ДИМИТРОВА МИТЕВА (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ГЕОРГИ НИКОЛАЕВ УЗУНОВ 10.00 лв - 10.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: НИКОЛАЙ ЙОРДАНОВ УЗУНОВ 90.00 лв - 90.00% дял (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
СЕВДАЛИНА ДИМИТРОВА МИТЕВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 43,000 -4.44% - -
2020 45,000 25% - -
2019 36,000 -20% 17,000 47.22%
2018 45,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 2 100%
2019 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЛИФТ ТРАНС 2 ЕООД на латиница "Lift trans 2 EOOD" с ЕИК/ПИК 204936059 е основана на 11 Януари 2018 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Велико Търново, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 43,000 лв. което е с 4% по-малко от предходната 2020 година (45,000 лв.), а средният годишен ръст е 0%.

Хронология

2018-01-11
Регистрация на фирмата

2020-01-06
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Дебелец, А.СТАМБОЛИЙСКИ, 15
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Велико Търново, ул.МАРИЯ ГАБРОВСКА, 6, вх. Б, офис партер

2021-03-01
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Велико Търново, ул.МАРИЯ ГАБРОВСКА, 6, вх. Б, офис партер
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Велико Търново, Мария Габровска, 6, вх. Б, ет. партер
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- доставка, монтаж, сервиз и поддръжка на асансьори и съЬръжения (след получаване на съответните изискуеми от законодателството лицензи), автомонтьорски и автотенекеджийски услуги; покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговия на едро и дребно с промишлени, текстилни и др. стоки, дървен материал; строителна дейност; проектиране, покупка и обзавеждане на недвижими имоти с цел управление и продажба, лизинг; разработка на проекти; търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина; комисионни, спедиционни и превозни сделки; лицензионни сделки; сделки и с интелектуална собственост; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни или други услуги; транспорт, реекспорт; ноу - хау и лицензни; всякакви други дейности и услуги в страната и чужбина, незабранени със закон.
+ Доставка, монтаж, сервиз и поддръжка на асансьории съоръжения (след получаване на съответните изискуемиот законодателството лицензи), автомонтьорски иавтотенекеджийски услуги; покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговия на едро и дребно с промишлени,текстилни и др. стоки, дървен материал; строителна дейност;проектиране, покупка и обзавеждане на недвижими имотис цел управление и продажба, лизинг; разработка на проекти; търговско представителство и посредничествона местни и чуждестранни лица в страната и чужбина;комисионни, спедиционни и превозни сделки; лицензионни сделки; сделки с интелектуална собственост;хотелиерски, туристически, рекламни, информационни,програмни или други услуги; транспорт, реекспорт; ноу - хау и лицензни; всякакви други дейности и услугив страната и чужбина, незабранени със закон

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма