Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

НБФ МАРКЕТИНГ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204939817
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
January 12, 2018 09:32
Наименование
НБФ МАРКЕТИНГ
Транслитерация
NBF MARKETING
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, АЛЕКСАНДЪР СТАМБОЛИЙСКИ, 132, ет. 2 Виж на картата
Има 6 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, строително – ремонтни дейности, включително посреднически услуги при покупко – продажба, замяна и отдаване под наем на недвижими имоти, ... Строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, строително – ремонтни дейности, включително посреднически услуги при покупко – продажба, замяна и отдаване под наем на недвижими имоти, менажиране на недвижими имоти, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, вътрешна и външна търговия, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, включително сделки с интелектуална собственост, рекламни или други услуги, консултантска дейност, както и всяка друга дейност, която по предмет и обем изисква да бъде извършвана по търговски начин и не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе. Дейностите, за чието упражняване се изисква разрешително или лиценз, ще бъдат упражнявани след получаването му. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Емилсе Фернанда Суарес Бергагна (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Емилсе Фернанда Суарес Бергагна (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма НБФ МАРКЕТИНГ ЕООД на латиница "NBF MARKETING" с ЕИК/ПИК 204939817 е основана на 12 Януари 2018 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2018-01-12
Регистрация на фирмата

2020-08-20
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, АЛЕКСАНДЪР СТАМБОЛИЙСКИ, 132, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, АЛЕКСАНДЪР СТАМБОЛИЙСКИ, 132, ет. 2
Промяна управители
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ДЕЙНОСТ НА РЕКЛАМНИ АГЕНЦИИ И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА ДЕЙНОСТ.
+ Строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, строително – ремонтни дейности, включително посреднически услуги при покупко – продажба, замяна и отдаване под наем на недвижими имоти, менажиране на недвижими имоти, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, вътрешна и външна търговия, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, включително сделки с интелектуална собственост, рекламни или други услуги, консултантска дейност, както и всяка друга дейност, която по предмет и обем изисква да бъде извършвана по търговски начин и не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе. Дейностите, за чието упражняване се изисква разрешително или лиценз, ще бъдат упражнявани след получаването му.

2021-11-09
Промяна управители
Промяна едноличен собственик на капитала

2022-07-29
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма