Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЛЕС ТРАНС ГРУП ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204944967
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204944967 от 2018-11-20 на основание чл. 96 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
January 15, 2018 15:03
Наименование
ЛЕС ТРАНС ГРУП
Транслитерация
LES TRANS GROUP
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Горна Оряховица, ул. „Марин Дринов“, 39 Виж на картата
Предмет на дейност
Предметът на дейност на дружеството е покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, обработен или преработен вид. Дърводобив, дървообработване и покупко-продажба на дървесина, авт... Предметът на дейност на дружеството е покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, обработен или преработен вид. Дърводобив, дървообработване и покупко-продажба на дървесина, автомобили и автомобилни части. Търговска дейност с хранителни стоки, ресторантьорство и обществено хранене. Търговия на едро и дребно в страната и извън нея, вътрешен и международен транспорт, търговско представителство и посредничество, придобиване на дялове в други дружества, придобиване и отчуждаване на движими и недвижими вещи и вещни права, извършване на строителни, монтажни, ремонтни дейности, инвестиране в недвижими имоти, застрояване на терени, покупко-продажба на имоти, производство на продукция, консултантски, счетоводни, шивашки и други услуги, както и всички други дейности незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СТРАХИЛ АНТОАНЕТОВ ПЕТКОВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
СТРАХИЛ АНТОАНЕТОВ ПЕТКОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
500 лева (500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЛЕС ТРАНС ГРУП ЕООД на латиница "LES TRANS GROUP" с ЕИК/ПИК 204944967 е основана на 15 Януари 2018 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Горна Оряховица, а началният внесен капитал е в размер на 500 лева.

Хронология

2018-01-15
Регистрация на фирмата

2018-01-18
Промяна предмет на дейност
- Предметът на дейност на дружеството е покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, обработен или преработен вид. Дърводобив, дървообработване и покупко-продажба на дървесина, автомобили и автомобилни части. Търговска дейност с хранителни стоки, ресторантьорство а обществено хранене. Търговия на едро и дребно в страната и извън нея, зътрешен и международен транспорт, търговско представителство и посредничество, придобиване на дялове в други дружества, придобиване и отчуждаване на движими и недвижими вещи и вещни права, . извършване на строителни, монтажни, ремонтни дейности, инвестиране в недвижими имоти, застрояване на терени, покупко-продажба на имоти, производство на продукция, консултантски, счетоводни, шивашки и други услуги, както и зсички други дейности незабранени от закона.
+ Предметът на дейност на дружеството е покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, обработен или преработен вид. Дърводобив, дървообработване и покупко-продажба на дървесина, автомобили и автомобилни части. Търговска дейност с хранителни стоки, ресторантьорство и обществено хранене. Търговия на едро и дребно в страната и извън нея, вътрешен и международен транспорт, търговско представителство и посредничество, придобиване на дялове в други дружества, придобиване и отчуждаване на движими и недвижими вещи и вещни права, извършване на строителни, монтажни, ремонтни дейности, инвестиране в недвижими имоти, застрояване на терени, покупко-продажба на имоти, производство на продукция, консултантски, счетоводни, шивашки и други услуги, както и всички други дейности незабранени от закона.

2018-11-20
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204944967 на основание чл. 96 от ЗДДС - Задължителна регистрация

2023-07-19
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Горско ново село, ВАСИЛ КОЛАРОВ, 37
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Горна Оряховица, ул. „Марин Дринов“, 39
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма