Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БИЛД ИНВЕСТ СТРОЙ 22 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204953489
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
January 18, 2018 16:27
Наименование
БИЛД ИНВЕСТ СТРОЙ 22
Транслитерация
BILD INVEST STROY 22 LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Западен, ул. Рая, 3, вх. Б, ет. партерен Виж на картата
Има 5 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Търговска дейност в страната и чужбина, внос, износ и реекспорт на всички незабранени стоки, трансфер на ноу-хау и технологии, комисионна и консигнационна търговия. Покупка на стоки или други... Търговска дейност в страната и чужбина, внос, износ и реекспорт на всички незабранени стоки, трансфер на ноу-хау и технологии, комисионна и консигнационна търговия. Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, включително и продажба на стоки от внос, собствено и местно производство. Производство, изкупуване и продажба в страната и чужбина на селскостопански, животински, хранителни и промишлени стоки. Покупко–продажба на недвижими имоти, извършване на всички видове строително – монтажни и довършителни работи, проектиране на културно битово и жилищно строителство, строеж и/или обзавеждане на недвижими имоти, с цел отдаване под наем и продажба. Инвеститорски, строително – монтажни и строително – ремонтни услуги и довършителни работи, строителство на жилищни, административни, търговски и промишлени сгради, изграждане и експлоатация на търговски и промишлени обекти, комплекси за отдих и спорт и увеселителни заведения. Строително – ремонтни дейности на обекти от техническата, благоустройствената и енергийна инфраструктура, включително строителство, поддържане и ремонт на пътища и улици, и прилежащата им инфраструктура. Проектиране и изграждане на съоръжения за производство на електрическа енергия от възобновяеми енергийни източници и слънчева енергия, въвеждане и експлоатация на соларни и когенерационни системи. Трансфер на ноу–хау, технологии и иновации. Консултантски, маркетингови, рекламни, информационни, програмни, транспортни услуги и всякакви други сделки и услуги, които не са забранени от законите и подзаконовите нормативни актове. Лизинг. Логистика. Търговско представителство и посредничество на наши и чуждестранни фирми, външнотърговски, вътрешнотърговски, дистрибуторски, бартерни, комисионни, консултантски, маркетингови, преводни, спедиционни, превозни, складови и лецензионни сделки, сделки с интелектуална собственост, рекламни, информационни и програмни услуги. Туроператорска дейност, туристическа агентска дейност, хотелиерство, ресторантьорство и предоставяне на допълнителни туристически услуги: екскурзии, развлечения, прояви и други събития с културен и опознавателен характер, визови услуги, конгресни и делови прояви и други услуги, способстващи развитието на туризъм. Експорт и импорт на работна ръка. Извършване на всякакъв вид дейност и услуги, които не са забранени от законите и подзаконовите нормативни актове, и са разрешени от действащото законодателство в Република България. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ХАЛИЛ ТИГИН ТЕРИМ (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: СИЛВИЯ НИКОЛОВА БОЯДЖИЕВА 6.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: СВЕТЛА ЗАПРЯНОВА КОСТАДИНОВА 6.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ХАЛИЛ ТИГИН ТЕРИМ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
12 лева (12 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БИЛД ИНВЕСТ СТРОЙ 22 ЕООД на латиница "BILD INVEST STROY 22 LTD" с ЕИК/ПИК 204953489 е основана на 18 Януари 2018 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "АТИЛА ЕСТЕЙТ", но на 28 Юли 2022 година то бива сменено на сегашното "БИЛД ИНВЕСТ СТРОЙ 22". Седалището на компанията се намира в гр. Пловдив, а началният внесен капитал е в размер на 12 лева.

Хронология

2018-01-18
Регистрация на фирмата

2018-06-30
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, ул. Емил Де Лавеле, 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Северен, ул. Барикадите, 8, бл. 3020, вх. Б, ет. 5

2022-07-28
Промяна наименование
Името се сменя от АТИЛА ЕСТЕЙТ на БИЛД ИНВЕСТ СТРОЙ 22
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Северен, ул. Барикадите, 8, бл. 3020, вх. Б, ет. 5
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Западен, ул. Рая, 3, вх. Б, ет. партерен
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- Сделки с недвижими имоти, бартерни сделки, търговско представителство и посредничество, комисионерски, туристически, информационни услуги, консултантски услуги, външнотърговска дейност /внос-износ/, както и всички други дейности, разрешени от закона, които по предмет и обем изискват делата им да се водят по търговски начин.
+ Търговска дейност в страната и чужбина, внос, износ и реекспорт на всички незабранени стоки, трансфер на ноу-хау и технологии, комисионна и консигнационна търговия. Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид, включително и продажба на стоки от внос, собствено и местно производство. Производство, изкупуване и продажба в страната и чужбина на селскостопански, животински, хранителни и промишлени стоки. Покупко–продажба на недвижими имоти, извършване на всички видове строително – монтажни и довършителни работи, проектиране на културно битово и жилищно строителство, строеж и/или обзавеждане на недвижими имоти, с цел отдаване под наем и продажба. Инвеститорски, строително – монтажни и строително – ремонтни услуги и довършителни работи, строителство на жилищни, административни, търговски и промишлени сгради, изграждане и експлоатация на търговски и промишлени обекти, комплекси за отдих и спорт и увеселителни заведения. Строително – ремонтни дейности на обекти от техническата, благоустройствената и енергийна инфраструктура, включително строителство, поддържане и ремонт на пътища и улици, и прилежащата им инфраструктура. Проектиране и изграждане на съоръжения за производство на електрическа енергия от възобновяеми енергийни източници и слънчева енергия, въвеждане и експлоатация на соларни и когенерационни системи. Трансфер на ноу–хау, технологии и иновации. Консултантски, маркетингови, рекламни, информационни, програмни, транспортни услуги и всякакви други сделки и услуги, които не са забранени от законите и подзаконовите нормативни актове. Лизинг. Логистика. Търговско представителство и посредничество на наши и чуждестранни фирми, външнотърговски, вътрешнотърговски, дистрибуторски, бартерни, комисионни, консултантски, маркетингови, преводни, спедиционни, превозни, складови и лецензионни сделки,сделки с интелектуална собственост, рекламни, информационни и програмни услуги. Туроператорска дейност, туристическа агентска дейност, хотелиерство, ресторантьорство и предоставяне на допълнителни туристически услуги: екскурзии, развлечения, прояви и други събития с културен и опознавателен характер, визови услуги, конгресни и делови прояви и други услуги, способстващи развитието на туризъм. Експорт и импорт на работна ръка. Извършване на всякакъв вид дейност и услуги, които не са забранени от законите и подзаконовите нормативни актове, и са разрешени от действащото законодателство в Република България.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма