Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Хидродженика България ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204953539
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
January 18, 2018 16:50
Наименование
Хидродженика България
Транслитерация
Hydrogenica Bulgaria Ltd
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул. „Могилата“, 13А, ет. 4 Виж на картата
Предмет на дейност
разработка, развитие и стандартизация на технологии и промишлени образци в областта на водородни и оксиводородни газове, устройства за тяхното производство и внедряването им в различни стопански о... разработка, развитие и стандартизация на технологии и промишлени образци в областта на водородни и оксиводородни газове, устройства за тяхното производство и внедряването им в различни стопански отрасли: създаване и развитие на други иновативни технологии, свързани с енергетиката, топлоенергетиката и намаляване на вредните емисии в атмосферата, развитие на други екологични и енергийни проекти, както и всяка друга дейност, незабранена със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Рената Людмилова Божилова (свързан с 5 фирми)
Управител: ЖОРО СТОЙНЕВ АНДОНОВ (свързан с 3 фирми)
Съдружник: „ХИДРОДЖЕНИКА КОРПОРЕЙШЪН“ ЕООД (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ЖОРО СТОЙНЕВ АНДОНОВ (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЖОРО СТОЙНЕВ АНДОНОВ (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Хидродженика България ООД на латиница "Hydrogenica Bulgaria Ltd" с ЕИК/ПИК 204953539 е основана на 18 Януари 2018 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ДЖОЙ РИЕЛЕСТЕИТ", но на 13 Април 2023 година то бива сменено на сегашното "Хидродженика България". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2018-01-18
Регистрация на фирмата

2023-04-13
Промяна наименование
Името се сменя от ДЖОЙ РИЕЛЕСТЕИТ на Хидродженика България
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, ХРИСТО БАТАНДЖИЕВ, 9
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, ул. „Могилата“, 13А, ет. 4
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ПОКУПКА НА СТОКИ И ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ДА ГИ ПРЕПРОДАДЕ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД: ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, КОМИСИОННА, СПЕДИЦИОННА, СКЛАДОВА, ТУРИСТИЧЕСКИ, РЕСТОРАНТЬОРСКИ. ХОТЕЛИЕРСКИ, КОНСУЛТАНТСКИ, ТРАНСПОРТНИ, СКЛАДОВИ, КОМИСИОННИ УСЛУГИ /ТЪРГОВСКИ ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, СТРОИТЕЛНО-ТЕХНИЧЕСКИ И РЕМОНТНИ ДЕЙНОСТИ И СДЕЛКИ, РАЗРЕШЕНИ ОТ ЗАКОНА, СТРОЕЖ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ВЪТРЕШНО И ВЪНШНОТЪРГОВСКИ ДЕЙНОСТИ ОТКРИВАНЕ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ТЪРГОВСКИ ОБЕКТИ, КАКТО И ВЕРИГА ОТ ТАКИВА, МАРКЕТИНГ И РЕКЛАМНА СТОКА И УСЛУГИ, ДРУГИ ТЪРГОВСКИ ДЕЙНОСТИ И УСЛУГИ, РАЗРЕШЕНИ ОТ ЗАКОНА, КАТО ЗА ДЕЙНОСТИТЕ, ЗА КОИТО СЕ ИЗИСКВА ПРЕДВАРИТЕЛНО РАЗРЕШЕНИЕ ИЛИ ЛИЦЕНЗ ЩЕ СЕ ОСЪЩЕСТВЯВАТ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕТО ИМ И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ ПОЗВОЛЕНА ОТ ЗАКОНА.
+ разработка, развитие и стандартизация на технологии и промишлени образци в областта на водородни и оксиводородни газове, устройства за тяхното производство и внедряването им в различни стопански отрасли: създаване и развитие на други иновативни технологии, свързани с енергетиката, топлоенергетиката и намаляване на вредните емисии в атмосферата, развитие на други екологични и енергийни проекти, както и всяка друга дейност, незабранена със закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма