Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МАТЕРХОРН ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ХОЛДИНГ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204958543
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
January 22, 2018 16:36
Наименование
МАТЕРХОРН ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ХОЛДИНГ
Транслитерация
MATTERHORN INTERNATIONAL HOLDING Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул.Здраве, 23, ет. 7 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
придобиване, управление, оценка и продажба на участия в български и чуждестранни дружества; финансиране на дружества, в които холдинговото дружество участва; извършване на собсвена производствен... придобиване, управление, оценка и продажба на участия в български и чуждестранни дружества; финансиране на дружества, в които холдинговото дружество участва; извършване на собсвена производствена и търговска дейност както и всякаква друга дейност, незабранена от закона. В случай, че за извършването на определена дейност се изисква разрешение или лицензия, Дружеството предприема извършването й след получаването на съответното разрешение или лицензия, освен ако законът позволява извършването й преди това. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Василиос Куцис (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Василиос Куцис (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МАТЕРХОРН ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ХОЛДИНГ ЕООД на латиница "MATTERHORN INTERNATIONAL HOLDING Ltd." с ЕИК/ПИК 204958543 е основана на 22 Януари 2018 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "МАТЕРХОРН ИНТЕРНЕШЪНЪЛ", но на 8 Май 2018 година то бива сменено на сегашното "МАТЕРХОРН ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ХОЛДИНГ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2018-01-22
Регистрация на фирмата

2018-05-08
Промяна наименование
Името се сменя от МАТЕРХОРН ИНТЕРНЕШЪНЪЛ на МАТЕРХОРН ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ХОЛДИНГ
Промяна предмет на дейност
- Kонсултантски услуги в областта на логистиката, финансите, производството, внос, износ и търговия със стоки; сделки на придобиване, управление и разпореждане с недвижими имоти и вещни права върху тях, маркетингови и рекламни услуги, както и всякаква друга дейност, незабранена от закона. В случай, че за извършването на определена дейност се изисква разрешение или лицензия, Дружеството предприема извършването й след получаването на съответното разрешение или лицензия, освен ако законът позволява извършването й преди това.
+ придобиване, управление, оценка и продажба на участия в български и чуждестранни дружества; финансиране на дружества, в които холдинговото дружество участва; извършване на собсвена производствена и търговска дейност както и всякаква друга дейност, незабранена от закона. В случай, че за извършването на определена дейност се изисква разрешение или лицензия, Дружеството предприема извършването й след получаването на съответното разрешение или лицензия, освен ако законът позволява извършването й преди това.

2018-10-02
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, Будапеща, 18, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул.Здраве, 23, ет. 7

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма