Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ИЛХАМИ ШАН ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204967866
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204967866 от 2018-07-04 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
January 26, 2018 14:21
Наименование
ИЛХАМИ ШАН
Транслитерация
ILHAMI SHAN
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Нови пазар, ул. АНГЕЛ АНГЕЛОВ ДЯДОТО, 3, вх. Б, ет. 7 Виж на картата
Предмет на дейност
Търговия с моторни превозни средства, в т.ч. и отдаване под наем, транспортна дейност - превоз на пътници или товари в страната и чужбина със собствени или наети транспортни средства. Търговия с г... Търговия с моторни превозни средства, в т.ч. и отдаване под наем, транспортна дейност - превоз на пътници или товари в страната и чужбина със собствени или наети транспортни средства. Търговия с горива и петролни продукти на едро и дребно на територията на страната и извън нея. Покупка на стоки и/или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен и/или обработен вид. Производство на стоки с цел продажба. Търговско посредничество и представителство. Хотелиерство и ресторантьорство. Складова и сервизна дейност, както и всички разрешени за извършване дейности при спазване на изискванията на съответния закон за тях. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ИЛХАМИ ШАН (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ИЛХАМИ ШАН 98.00 лв - 98.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: МУСТАФА ЕМРАХ ШАН 2.00 лв - 2.00% дял (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ИЛХАМИ ШАН ООД на латиница "ILHAMI SHAN" с ЕИК/ПИК 204967866 е основана на 26 Януари 2018 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Нови пазар, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2018-01-26
Регистрация на фирмата

2018-06-14
Промяна предмет на дейност
- Търговия с горива и петролни продукти на едро и дребно на територията на страната и извън нея. Покупка на стоки и/или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен и/или обработен вид. Производство на стоки с цел продажба. Търговско посредничество и представителство. Хотелиерство и ресторантьорство. Складова и сервизна дейност, както и всички разрешени за извършване дейности при спазване на изискванията на съответния закон за тях.
+ Търговия с моторни превозни средства, в т.ч. и отдаване под наем, транспортна дейност - превоз на пътници или товари в страната и чужбина със собствени или наети транспортни средства. Търговия с горива и петролни продукти на едро и дребно на територията на страната и извън нея. Покупка на стоки и/или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен и/или обработен вид. Производство на стоки с цел продажба. Търговско посредничество и представителство. Хотелиерство и ресторантьорство. Складова и сервизна дейност, както и всички разрешени за извършване дейности при спазване на изискванията на съответния закон за тях.

2018-07-04
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204967866 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма