Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КАРЛОС 1 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204974024
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
January 31, 2018 11:23
Наименование
КАРЛОС 1
Транслитерация
KARLOS 1 Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Търговище, ул.ГРАФ ИГНАТИЕВ, 44, вх. А, ет. 1 Виж на картата
Предмет на дейност
Вътрешно и външно търговска дейност, реекспорт, търговско представителство, производство на метални изделия, посредничество и агенство на български и чуждестранни физически и юридически лица в... Вътрешно и външно търговска дейност, реекспорт, търговско представителство, производство на метални изделия, посредничество и агенство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, производство, изкупуване, преработка, съхранение и реализация на селскостопанска продукция, промишлени стоки и предмети за бита, производство, внос, износ и търговия със заключващи системи, ключове, аксесоари за врати, обков и аксесоари за мебели, авточасти и аксесоари за всякакви видове автомобили, както и всяка друга незабранена от закона дейност. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДОБРОМИР ВЛАДИМИРОВ НЕДКОВ (свързан с 35 фирми)
Едноличен собственик на капитала
РАДОСЛАВ ЯВОРОВ ИВАНОВ (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КАРЛОС 1 ЕООД на латиница "KARLOS 1 Ltd" с ЕИК/ПИК 204974024 е основана на 31 Януари 2018 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Търговище, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Хронология

2018-01-31
Регистрация на фирмата

2018-07-31
Промяна едноличен собственик на капитала

2019-03-26
Промяна предмет на дейност
- Покупко-продажба на стоки от всякакъв произход на едро и дребно; придобиване на недвижими имоти, експлоатация, управление и отдаване под наем; вътрешно и външнотърговска дейност с всички позволени от закона стоки, внос, износ, реекспорт, посредничество и други специфични търговски операции; търговско представителство и агентство на български и чуждестранни юридически лица; както и други дейности, незабранени със закон за този вид дружества.
+ Вътрешно и външно търговска дейност, реекспорт, търговско представителство, производство на метални изделия, посредничество и агенство на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, производство, изкупуване, преработка, съхранение и реализация на селскостопанска продукция, промишлени стоки и предмети за бита, производство, внос, износ и търговия със заключващи системи, ключове, аксесоари за врати, обков и аксесоари за мебели, авточасти и аксесоари за всякакви видове автомобили, както и всяка друга незабранена от закона дейност.

2019-04-04

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма