Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ХИАМ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204979295
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204979295 от 2018-03-15 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
February 2, 2018 13:07
Наименование
ХИАМ
Транслитерация
HIAM Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, ул. Солунска, 40, ет. 1 Виж на картата
Има 107 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Консултантски услуги; бизнес и предприемачество в различни сфери; инвестиране и дезинвестиране за собствена сметка в криптовалути, скъпоценни камъни и благородни метали, чуждестранна валута, дви... Консултантски услуги; бизнес и предприемачество в различни сфери; инвестиране и дезинвестиране за собствена сметка в криптовалути, скъпоценни камъни и благородни метали, чуждестранна валута, движими и недвижими вещи; търговия, внос и износ на всякакви стоки; търговско представителство и посредничество; комисионни сделки; маркетинг; проучвания на пазара; рекламна дейност; развитие на софтуер, специализирани услуги в сферата на информатиката, технически услуги (хостинг, хаузинг, Интернет свързаност); всяка дpугa дейност, която не e забранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Джампаоло Мурабито (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Джампаоло Мурабито (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ХИАМ ЕООД на латиница "HIAM Ltd." с ЕИК/ПИК 204979295 е основана на 2 Февруари 2018 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ДЖМ Фитинг енд Сървис", но на 21 Юни 2019 година то бива сменено на сегашното "ХИАМ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2018-02-02
Регистрация на фирмата

2018-03-15
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204979295 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2019-02-05
Промяна едноличен собственик на капитала

2019-04-23
Промяна наименование
Името се сменя от ДЖМ Фитинг енд Сървис на ЕРБАЛИУМ
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Производство, монтаж и търговия с метални конструкции за халета и селскостопански сгради, навеси, пилони, стълбове; изграждане на покриви, тавани, стени, огради, порти, мецанини и други конструкции (вкл. метални) и елементи от конструкции; консултантски услуги, пазарни проучвания, маркетинг, търговско представителство и посредничество, сделки с недвижими имоти, управление на недвижими имоти, всяка друга дейност, която не е забранена от закона.
+ Производство и търговия с просукти за здравето и не само, на основата на билки, хранителни добавки и козметични продукти; консултантски услуги, пазарни проучвания, маркетинг, търговско представителство и посредничество, всяка друга дейност, която не е забранена от закона.

2019-06-21
Промяна наименование
Името се сменя от ЕРБАЛИУМ на ХИАМ
Промяна предмет на дейност
- Производство и търговия с просукти за здравето и не само, на основата на билки, хранителни добавки и козметични продукти; консултантски услуги, пазарни проучвания, маркетинг, търговско представителство и посредничество, всяка друга дейност, която не е забранена от закона.
+ Консултантски услуги; бизнес и предприемачество в различни сфери; инвестиране и дезинвестиране за собствена сметка в криптовалути, скъпоценни камъни и благородни метали, чуждестранна валута, движими и недвижими вещи; търговия, внос и износ на всякакви стоки; търговско представителство и посредничество; комисионни сделки; маркетинг; проучвания на пазара; рекламна дейност; развитие на софтуер, специализирани услуги в сферата на информатиката, технически услуги (хостинг, хаузинг, Интернет свързаност); всяка дpугa дейност, която не e забранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма