Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СВОБОДЕН СВЯТ ЗА ТЕБ 8 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204984876
Регистрация по ЗДДС
Да - BG204984876 от 2020-04-23 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
February 6, 2018 16:30
Наименование
СВОБОДЕН СВЯТ ЗА ТЕБ 8
Транслитерация
FREE WORLD FOR YOU 8 Ltd.
Оборот
46,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
1 служител към 2019 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Ловеч, ул.Велики Преслав, 10, ет. 3 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Извършване на посредническа дейност но наемане на български и чуждестранни граждани на работа в България и чужбина, всякакви онлайн асистентски услуги, извършване на маркетингови проучвания и конс... Извършване на посредническа дейност но наемане на български и чуждестранни граждани на работа в България и чужбина, всякакви онлайн асистентски услуги, извършване на маркетингови проучвания и консултантска дейност, преподаване на уроци и превод на материали и от и на чужди езици; Легализация на документи; Рекламна дейност; Издателска дейност и предпечатна подготовка; Импресарска дейност, вкл. организиране на концерти, изложби, спектакли, представяния на книги, филми, музикални дискове, театри и др.; Дейности по организирането на партита, тържества и срещи включително и такива с цел запознанства; Фотографска дейност и видеозаснимане; Туроператорска, хотелиерска и ресторантьорска дейност; Изработка на интернет страници и интернет магазини и тяхната поддръжка; Покупка, проектиране, строеж, обзавеждане и реконструкция на недвижими имоти с цел продажба и отдаване под наем в страната и чужбина, посредническа дейност по сделки с недвижими имоти; Производство на стоки с цел продажба; покупко-продажба на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, внос и износ; Търговско представителство и посредничество, комисионна дейност, дистрибуция и всякакви други дейности, незабранени от Закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ИРИНКА ИВАНОВА ЦВЯТКОВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ИРИНКА ИВАНОВА ЦВЯТКОВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
200 лева (200 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 46,000 39.39% - -
2020 33,000 43.48% - -
2019 23,000 43.75% 0 -
2018 16,000 - -

Служители

Година
Служители
2019 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СВОБОДЕН СВЯТ ЗА ТЕБ 8 ЕООД на латиница "FREE WORLD FOR YOU 8 Ltd." с ЕИК/ПИК 204984876 е основана на 6 Февруари 2018 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Ловеч, а началният внесен капитал е в размер на 200 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 46,000 лв. което е с 39% повече от предходната 2020 година (33,000 лв.), а средният годишен ръст е 42%.

Хронология

2018-02-06
Регистрация на фирмата

2018-05-09
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Ловеч, ул. ВЕЛИКИ ПРЕСЛАВ, 10, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Ловеч, ул. Велики Преслав, 10, ет. 3
Промяна предмет на дейност
- Всякакви онлайн асистентски услуги; извършване на маркетингови проучвания и консултантска дейност; преподаване на уроци и превод на материали и от и на чужди езици; рекламна дейност; издателска дейност и предпечатна подготовка; импресарска дейност, вкл. организиране на концерти, изложби, спектакли, представяния на книги, филми, музикални дискове, театри и др.; дейности по организирането на партита, тържества и срещи включително и такива с цел запознанства; Фотографска дейност и видеозаснимане; туроператорска, хотелиерска и ресторантьорска дейност; изработка на интернет страници и интернет магазини и тяхната поддръжка; Покупка, проектиране, строеж, обзавеждане и реконструкция на недвижими имоти с цел продажба и отдаване под наем в страната и чужбина, посредническа дейност по сделки с недвижими имоти; производство на стоки с цел продажба; покупко-продажба на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, внос и износ; търговско представителство и посредничество, комисионна дейност, дистрибуция и всякакви други дейности, незабранени от Закона за местни и чуждестранни физически и юридически лица.
+ Извършване на посредническа дейност но наемане на български и чуждестранни граждани на работа в България и чужбина, всякакви онлайн асистентски услуги, извършване на маркетингови проучвания и консултантска дейност, преподаване на уроци и превод на материали и от и на чужди езици; Легализация на документи; Рекламна дейност; Издателска дейност и предпечатна подготовка; Импресарска дейност, вкл. организиране на концерти, изложби, спектакли, представяния на книги, филми, музикални дискове, театри и др.; Дейности по организирането на партита, тържества и срещи включително и такива с цел запознанства; Фотографска дейност и видеозаснимане; Туроператорска, хотелиерска и ресторантьорска дейност; Изработка на интернет страници и интернет магазини и тяхната поддръжка; Покупка, проектиране, строеж, обзавеждане и реконструкция на недвижими имоти с цел продажба и отдаване под наем в страната и чужбина, посредническа дейност по сделки с недвижими имоти; Производство на стоки с цел продажба; покупко-продажба на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, внос и износ; Търговско представителство и посредничество, комисионна дейност, дистрибуция и всякакви други дейности, незабранени от Закона.

2018-05-23
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Ловеч, ул. Велики Преслав, 10, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Ловеч, ул.Велики Преслав, 10, ет. 3

2020-04-23
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG204984876 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма