Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ПЪРПЪЛ 2018 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204987114
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
February 7, 2018 14:26
Наименование
ПЪРПЪЛ 2018
Транслитерация
PURPLE 2018 LTD
Оборот
15,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Младост, бул. Владислав Варненчик, бл. 24, вх. Д Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
47.51 - Търговия на дребно с текстил и галантерийни стоки
Предмет на дейност
търговия на дребно с текстил и галантерийни стоки, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.
Управители/Съдружници
Управител: Юлита Цветанова Парашкевова (свързан с 6 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Юлита Цветанова Парашкевова (свързан с 6 фирми)
Капитал размер
500 лева (500 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 15,000 -67.39% - -
2020 46,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ПЪРПЪЛ 2018 ЕООД на латиница "PURPLE 2018 LTD" с ЕИК/ПИК 204987114 е основана на 7 Февруари 2018 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 500 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 15,000 лв.

Хронология

2018-02-07
Регистрация на фирмата

2018-02-09
Промяна предмет на дейност
- търговска, транспортна, спедиционна и посредническа дейност в страната и чужбина със собствени и наети леки автомобили и товарни автомобили и автобуси, комисионна, спедиционна, складова, лизингова, дистрибуторска, рекламна и информационна дейност; търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, придобиване на недвижими имоти за собствени на дружеството нужди и продажбата им с цел печалба; отдаване под наем на недвижими и движими вещи; туристически и таксиметрови услуги,както и всяка друга дейност, незабранена от закона. Дейностите, за които съгласно българското законодателство се изисква предварително разрешение, лицензия или друг разрешителен акт, ще се осъществяват след получаването му.
+ търговска, транспортна, спедиционна и посредническа дейност в страната и чужбина със собствени и наети леки автомобили и товарни автомобили и автобуси, комисионна, складова, лизингова, дистрибуторска, рекламна и информационна дейност; търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, придобиване на недвижими имоти за собствени на дружеството нужди и продажбата им с цел печалба; отдаване под наем на недвижими и движими вещи; туристически и таксиметрови услуги,както и всяка друга дейност, незабранена от закона. Покупка на стоки и продажбата им посредством директни сделки или чрез интернет платформи. Дейностите, за които съгласно българското законодателство се изисква предварително разрешение, лицензия или друг разрешителен акт, ще се осъществяват след получаването му.

2020-02-06
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, ул. Света Екатерина, 8, вх. А, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Младост, бул. Владислав Варненчик, бл. 24, вх. Д
Промяна предмет на дейност
- търговска, транспортна, спедиционна и посредническа дейност в страната и чужбина със собствени и наети леки автомобили и товарни автомобили и автобуси, комисионна, складова, лизингова, дистрибуторска, рекламна и информационна дейност; търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, придобиване на недвижими имоти за собствени на дружеството нужди и продажбата им с цел печалба; отдаване под наем на недвижими и движими вещи; туристически и таксиметрови услуги,както и всяка друга дейност, незабранена от закона. Покупка на стоки и продажбата им посредством директни сделки или чрез интернет платформи. Дейностите, за които съгласно българското законодателство се изисква предварително разрешение, лицензия или друг разрешителен акт, ще се осъществяват след получаването му.
+ търговия на дребно с текстил и галантерийни стоки, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма