Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕЛВИ - М57 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
204995876
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
February 13, 2018 09:05
Наименование
ЕЛВИ - М57
Транслитерация
ELVI - M57
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Видин, бл. 7, вх. Б, ет. 8 Виж на картата
Има 156 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
2562 - Механично обработване на метал.
Предмет на дейност
Механично обработване на метал. Покупка на стоки или други вещи, с цел продажбата им в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; комисионни, спедиц... Механично обработване на метал. Покупка на стоки или други вещи, с цел продажбата им в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; комисионни, спедиционни, складови и превозни сделки; рекламни, информационни, програмни и консултантски услуги; търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни лица; външно търговски и всякакъв вид търговски сделки, както и всяка друга търговска дейност по смисъла на ТЗ, незабранена от закона, като дейността на дружеството ще се осъществява в страна и в чужбина. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЛИДИЯ ВЕСЕЛИНОВА КАРЛОВСКА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ЛИДИЯ ВЕСЕЛИНОВА КАРЛОВСКА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕЛВИ - М57 ЕООД на латиница "ELVI - M57" с ЕИК/ПИК 204995876 е основана на 13 Февруари 2018 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Видин, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Хронология

2018-02-13
Регистрация на фирмата

2018-05-17
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- НАУЧНО ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКА И РАЗВОЙНА ДЕЙНОСТ В ОБЛАСТТА НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ И ХУМАНИТАРНИТЕ НАУКИ. ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ, С ЦЕЛ ПРОДАЖБАТА ИМ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО; КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ, СКЛАДОВИ И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ; РЕКЛАМНИ, ИНФОРМАЦИОННИ, ПРОГРАМНИ И КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО НА МЕСТНИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ЛИЦА; ВЪНШНОТЪРГОВСКИ И ВСЯКАКЪВ ВИД ТЪРГОВСКИ СДЕЛКИ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ ПО СМИСЪЛА НА ТЗ, НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА, КАТО ДЕЙНОСТТА НА ДРУЖЕСТВОТО ЩЕ СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА
+ Научно изследователска и развойна дейност в областта на естествените, медицинските, селскостопанските и техническите науки, без биотехнологиите. Покупка на стоки или други вещи, с цел продажбата им в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; комисионни, спедиционни, складови и превозни сделки; рекламни, информационни, програмни и консултантски услуги; търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни лица; външнотърговски и всякакъв вид търговски сделки, както и всяка друга търговска дейност по смисъла на ТЗ, незабранена от закона, като дейността на дружеството ще се осъществява в страната и чужбина.

2018-09-26
Промяна предмет на дейност
- Научно изследователска и развойна дейност в областта на естествените, медицинските, селскостопанските и техническите науки, без биотехнологиите. Покупка на стоки или други вещи, с цел продажбата им в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; комисионни, спедиционни, складови и превозни сделки; рекламни, информационни, програмни и консултантски услуги; търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни лица; външнотърговски и всякакъв вид търговски сделки, както и всяка друга търговска дейност по смисъла на ТЗ, незабранена от закона, като дейността на дружеството ще се осъществява в страната и чужбина.
+ Механично обработване на метал. Покупка на стоки или други вещи, с цел продажбата им в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; комисионни, спедиционни, складови и превозни сделки; рекламни, информационни, програмни и консултантски услуги; търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни лица; външно търговски и всякакъв вид търговски сделки, както и всяка друга търговска дейност по смисъла на ТЗ, незабранена от закона, като дейността на дружеството ще се осъществява в страна и в чужбина.

2022-02-17
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма