Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

В. ДЕТАЙЛ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205001115
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
February 15, 2018 10:17
Наименование
В. ДЕТАЙЛ
Транслитерация
V. Detail LTD
Оборот
24,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
1 служител към 2021 г.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Банкя, ул. Блян, 3 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
архитектурно проектиране, интериорен и екстериорен дизайн, пространствено оформление, проектиране, производство и реализация на архитектурно-строителни елементи и детайли, счетоводни услуги,... архитектурно проектиране, интериорен и екстериорен дизайн, пространствено оформление, проектиране, производство и реализация на архитектурно-строителни елементи и детайли, счетоводни услуги, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, внос, износ, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, включително посреднически услуги при покупко-продажба, замяна и отдаване под наем на недвижими имоти, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, консултантска дейност, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизинг и всяка друга дейност, която по предмет и обем изисква да бъде извършвана по търговски начин и не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Росица Величкова Станчева (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Росица Величкова Станчева 5.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Виктория Светославова Станчева 5.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ВИКТОРИЯ СВЕТОСЛАВОВА СТАНЧЕВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 24,000 84.62% - -
2020 13,000 - -
2019 13,000 8.33% 0 -
2018 12,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 1
2019 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма В. ДЕТАЙЛ ООД на латиница "V. Detail LTD" с ЕИК/ПИК 205001115 е основана на 15 Февруари 2018 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Банкя, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 24,000 лв. което е с 85% повече от предходната 2020 година (13,000 лв.), а средният годишен ръст е 46%.

Хронология

2018-02-15
Регистрация на фирмата

2022-03-28
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- архитектурно проектиране, интериорен и екстериорен дизайн, пространствено оформление, проектиране, производство и реализация на архитектурно-строителни елементи и детайли, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, внос, износ, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, включително посреднически услуги при покупко-продажба, замяна и отдаване под наем на недвижими имоти, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, консултантска дейност, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизинг и всяка друга дейност, която по предмет и обем изисква да бъде извършвана по търговски начин и не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе.
+ архитектурно проектиране, интериорен и екстериорен дизайн, пространствено оформление, проектиране, производство и реализация на архитектурно-строителни елементи и детайли, счетоводни услуги, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, внос, износ, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, включително посреднически услуги при покупко-продажба, замяна и отдаване под наем на недвижими имоти, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, консултантска дейност, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизинг и всяка друга дейност, която по предмет и обем изисква да бъде извършвана по търговски начин и не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе.

2023-01-04

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма