Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

НК ТРАНСПОРТЕ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205007246
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
February 20, 2018 09:42
Наименование
НК ТРАНСПОРТЕ
Транслитерация
NK TRANSPORTE
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Тетово, ул.Генерал Столетов, 42 Виж на картата
Предмет на дейност
Строителство, строително-ремонтни дейности, строително-монтажни дейности, ремонт на покриви, изолации, външни и външни мазилки, поставяне на фаянс, теракот и други подови настилки; произ... Строителство, строително-ремонтни дейности, строително-монтажни дейности, ремонт на покриви, изолации, външни и външни мазилки, поставяне на фаянс, теракот и други подови настилки; производство и търговия на дребно с промишлени и непромишлени стоки в страната и чужбина; производство и търговия със селскостопански продукти и хранителни стоки; сервизна дейност; обучение; търговско посредничество и представителство на местни и чуждестранни лица; бартерни сделки; спедиторска, рекламна и складова дейност и всякаква друга търговска дейност и услуги незабранени със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: НАДЖИ КАРАДАГ (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
НАДЖИ КАРАДАГ (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
500 лева (500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма НК ТРАНСПОРТЕ ЕООД на латиница "NK TRANSPORTE" с ЕИК/ПИК 205007246 е основана на 20 Февруари 2018 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в с. Тетово, а началният внесен капитал е в размер на 500 лева.

Хронология

2018-02-20
Регистрация на фирмата

2019-04-09
Промяна предмет на дейност
- Производство и покупка на промишлени, хранителни и всякакви други стоки или вещи с цел да бъдат препродадени в първоначален или обработен вид, Търговска дейност на територията на страната и в чужбина, разрешена от закона, Разкриване и експлоатация на увеселители и заведения, заведения за обществено хранене и бърза закуска, Вътрешен и международен туризъм с всички съпътстващи ги дейности, Транспортна дейност на пътници и товари. Внос и търговия със промишлени стоки, Рекламна дейност и всяка друга дейност разрешена от законодателството на Република България .
+ Строителство, строително-ремонтни дейности, строително-монтажни дейности, ремонт на покриви, изолации, външни и външни мазилки, поставяне на фаянс, теракот и други подови настилки; производство и търговия на дребно с промишлени и непромишлени стоки в страната и чужбина; производство и търговия със селскостопански продукти и хранителни стоки; сервизна дейност; обучение; търговско посредничество и представителство на местни и чуждестранни лица; бартерни сделки; спедиторска, рекламна и складова дейност и всякаква друга търговска дейност и услуги незабранени със закон.

2019-07-04
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ХАН АСПАРУХ, 31, вх. Б, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, с. Тетово, ул.Генерал Столетов, 42
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма