Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АРКАСА БЪЛГАРИЯ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205038900
Регистрация по ЗДДС
Да - BG205038900 от 2021-10-20 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
March 14, 2018 11:13
Наименование
АРКАСА БЪЛГАРИЯ
Транслитерация
ARCASA BULGARIA Sole Ltd.
Служители
1 служител към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, ул. Антим I, 57, ет. 1 Виж на картата
Има 30 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Внос, търговия на едро и дребно на почистващи и хигиенизиращи стоки, материали и препарати, предназначени за личната и битова хигиена; внос и търговия на медицинска техника и хранителни добавки;... Внос, търговия на едро и дребно на почистващи и хигиенизиращи стоки, материали и препарати, предназначени за личната и битова хигиена; внос и търговия на медицинска техника и хранителни добавки; пoкупка и пpoизводство на стоки c цeл пpoдaжбa; покупка и продажба на недвижими имоти; разработване, управление, изграждане, отдаване по наем на недвижими имоти; строителство, посредничество, маркетинг, реклама и консултантска дейност; участие в други дружества или в тяхното управление в страната или чужбина; износ и внос; външна и вътрешна търговска и икономическа дейност в пълен обем, както и всякаква друга незабранена от закон дейност. В случай, че за някои от дейностите е налице регистрационен или лицензионен режим, дейностите ще се извършват след получаване на необходимото разрешение или лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: КРИСТИАН САРТОР (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
АРКАСА АД, регистрационен номер 02301700288
Капитал размер
20 лева (20 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Година
Служители
2021 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АРКАСА БЪЛГАРИЯ ЕООД на латиница "ARCASA BULGARIA Sole Ltd." с ЕИК/ПИК 205038900 е основана на 14 Март 2018 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Глайдинг Пловдив", но на 2 Август 2021 година то бива сменено на сегашното "АРКАСА БЪЛГАРИЯ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 20 лева.

Хронология

2018-03-14
Регистрация на фирмата

2019-07-18
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, ул. Густав Вайганд, 20, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, гр. Пловдив, ул. „Славееви Гори“, 17
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Спортно-развлекателна дейност; както и всяка друга дейност, позволена от закона.
+ СТРОИТЕЛСТВО, ПРОЕКТИРАНЕ, ПОСРЕДНИЧЕСТВО ПРИ СДЕЛКИ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ. ТЪРГОВСКА И ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ХОТЕЛИЕРСТВО, РЕСТОРАНТЬОРСТВО, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, КАКТО И ИЗВЪРШВАНЕ НА ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА, КАТО В СЛУЧАЙ, ЧЕ ЗА НЯКОИ ОТ ДЕЙНОСТИТЕ СЕ ИЗИСКВА РЕГИСТРАЦИЯ И/ИЛИ РАЗРЕШИТЕЛНО И/ИЛИ ЛИЦЕНЗ, ДЕЙНОСТТА СЕ ИЗВЪРШВА СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕТО МУ.

2020-07-20
Промяна наименование
Името се сменя от Глайдинг Пловдив на ГРАЛИ ХОЛДИНГ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, гр. Пловдив, ул. „Славееви Гори“, 17
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, ул. Козлодуй, 1, ет. 3
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- СТРОИТЕЛСТВО, ПРОЕКТИРАНЕ, ПОСРЕДНИЧЕСТВО ПРИ СДЕЛКИ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ. ТЪРГОВСКА И ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ХОТЕЛИЕРСТВО, РЕСТОРАНТЬОРСТВО, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, КАКТО И ИЗВЪРШВАНЕ НА ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА, КАТО В СЛУЧАЙ, ЧЕ ЗА НЯКОИ ОТ ДЕЙНОСТИТЕ СЕ ИЗИСКВА РЕГИСТРАЦИЯ И/ИЛИ РАЗРЕШИТЕЛНО И/ИЛИ ЛИЦЕНЗ, ДЕЙНОСТТА СЕ ИЗВЪРШВА СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕТО МУ.
+ Производство и търговия на почистващи и хигиенизиращи стоки, материали и препарати, предназначени за хигиена и почистване в жилищни, производствени и административни сгради, както и всякакви допълващи и спомагателни дейности в тази област; Опериране на пазара на недвижими имоти чрез закупуване на земя или вещни права за изграждане на нови сгради или реконструкция и ремонт на съществуващи сгради, както и всякакви допълващи и спомагателни дейности в тази област; Участие в други дружества или в тяхното управление в страната или чужбина; Всички други дейности, незабранени от закона.

2021-08-02
Промяна наименование
Името се сменя от ГРАЛИ ХОЛДИНГ на АРКАСА БЪЛГАРИЯ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Пловдив, р-н Централен, ул. Козлодуй, 1, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, ул. Антим I, 57, ет. 1
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Производство и търговия на почистващи и хигиенизиращи стоки, материали и препарати, предназначени за хигиена и почистване в жилищни, производствени и административни сгради, както и всякакви допълващи и спомагателни дейности в тази област; Опериране на пазара на недвижими имоти чрез закупуване на земя или вещни права за изграждане на нови сгради или реконструкция и ремонт на съществуващи сгради, както и всякакви допълващи и спомагателни дейности в тази област; Участие в други дружества или в тяхното управление в страната или чужбина; Всички други дейности, незабранени от закона.
+ Внос, търговия на едро и дребно на почистващи и хигиенизиращи стоки, материали и препарати, предназначени за личната и битова хигиена; внос и търговия на медицинска техника и хранителни добавки; пoкупка и пpoизводство на стоки c цeл пpoдaжбa; покупка и продажба на недвижими имоти; разработване, управление, изграждане, отдаване по наем на недвижими имоти; строителство, посредничество, маркетинг, реклама и консултантска дейност; участие в други дружества или в тяхното управление в страната или чужбина; износ и внос; външна и вътрешна търговска и икономическа дейност в пълен обем, както и всякаква друга незабранена от закон дейност. В случай, че за някои от дейностите е налице регистрационен или лицензионен режим, дейностите ще се извършват след получаване на необходимото разрешение или лиценз.

2021-10-20
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG205038900 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма