Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ТРАВЪЛ ИНВЕСТМЪНТ БГ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205042382
Регистрация по ЗДДС
Да - BG205042382 от 2018-04-25 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
March 16, 2018 10:01
Наименование
ТРАВЪЛ ИНВЕСТМЪНТ БГ
Транслитерация
"TRAVEL INVESTMENT BG" Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, „Преспански камбани“, 15 Виж на картата
Предмет на дейност
Tърговски сделки в страната и чужбина, търговско представителство на български и чуждестранни физически и юридически лица, координиране и изпълнение на проекти, строителство на жилищни, търгов... Tърговски сделки в страната и чужбина, търговско представителство на български и чуждестранни физически и юридически лица, координиране и изпълнение на проекти, строителство на жилищни, търговски и други обекти, строително ремонтни дейности, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел покупко-продажба и отдаване под наем, инвестиции в областта на недвижимите имоти, хотелиерство и туризъм, ресторантьорство, консултантски услуги, спедиторски услуги, превоз, комисионна дейност, търговия с автомобили и други превозни средства, отдаване под наем на транспортни средства, както и извършване на други услуги и дейности, които не са забранени от законодателството. Дружеството може да сключва всякакви сделки, които пряко или косвено са свързани с предмета му на дейност.Всички дейности, за които се изискват разрешителни и лицензи, ще се извършват след получаването им. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Венцислав Николаев Янков (свързан с 8 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Венцислав Николаев Янков 5.00 лв - 50.00% дял (свързан с 8 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: Наталия Миткова Василева 5.00 лв - 50.00% дял (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Венцислав Николаев Янков (свързан с 8 фирми)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ТРАВЪЛ ИНВЕСТМЪНТ БГ ЕООД на латиница ""TRAVEL INVESTMENT BG" Ltd." с ЕИК/ПИК 205042382 е основана на 16 Март 2018 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "НМВ", но на 14 Октомври 2022 година то бива сменено на сегашното "ТРАВЪЛ ИНВЕСТМЪНТ БГ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2018-03-16
Регистрация на фирмата

2018-04-25
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG205042382 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2022-10-14
Промяна наименование
Името се сменя от НМВ на ТРАВЪЛ ИНВЕСТМЪНТ БГ
Промяна съдружници
Промяна предмет на дейност
- Проектиране, изграждане, поддържане и опериране на хардуер, софтуер и друга техническа и технологична инфраструктура за обслужване на платежни операции в биткойн и други криптовалути, изграждане и поддържане на системи, базирани на блокчейн технология, търговия с биткойн, етериум, дигитални токени (жетони) и други криптовалути, създадени върху блокчейн технология, като част от децентрализиран софтуерен протокол, осъществяване на търговски плащания с криптовалути, производство и търговия на програмни продукти, електронна търговия, сделки с интелектуална собственост, консултации по използването на криптовалути, търговия със стоки на едро и дребно, фризьорски и козметични услуги, информационно обслужване, информационна сигурност, мрежи, бази данни, база знание, издателска и разпространителска дейност, обучение, консултации, инвестиционна дейност, строителство, брокерска дейност, производство, ремонт, ресторантьорство, хотелиерска, вътрешна и външна търговия, селскостопанска дейност, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, комисионна, складова, лизингова и рекламна дейност, спедиторска дейност, туризъм, покупка на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, предоставяне на услуги, както и извършване на други услуги и дейности, които не са забранени от законодателството. Дружеството може да сключва всякакви сделки, които пряко или косвено са свързани с предмета му на дейност.Всички дейности, за които се изискват разрешителни и лицензи, ще се извършват след получаването им.
+ Tърговски сделки в страната и чужбина, търговско представителство на български и чуждестранни физически и юридически лица, координиране и изпълнение на проекти, строителство на жилищни, търговски и други обекти, строително ремонтни дейности, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел покупко-продажба и отдаване под наем, инвестиции в областта на недвижимите имоти, хотелиерство и туризъм, ресторантьорство, консултантски услуги, спедиторски услуги, превоз, комисионна дейност, търговия с автомобили и други превозни средства, отдаване под наем на транспортни средства, както и извършване на други услуги и дейности, които не са забранени от законодателството. Дружеството може да сключва всякакви сделки, които пряко или косвено са свързани с предмета му на дейност.Всички дейности, за които се изискват разрешителни и лицензи, ще се извършват след получаването им.

2023-12-01
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма