Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ФАЙНЪНСИНГ ЙОР БИЗНЕС ЛИМИТЕД ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205043908
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
March 19, 2018 07:44
Наименование
ФАЙНЪНСИНГ ЙОР БИЗНЕС ЛИМИТЕД
Транслитерация
FINANCING YOUR BUSINESS LIMITED LTD
Оборот
43,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул. Триадица, 6, офис 411 Виж на картата
Предмет на дейност
Мениджмънт на маркетингови стратегии, оптимизация и социални анализи на потребителско поведение в уебсайтове и рекламни кампании; Онлайн пиар за уебсайтове и онлайн маркетингови стратегии, посредн... Мениджмънт на маркетингови стратегии, оптимизация и социални анализи на потребителско поведение в уебсайтове и рекламни кампании; Онлайн пиар за уебсайтове и онлайн маркетингови стратегии, посредничество и агентство в страната и чужбина, в това число по сделки за продажба на софтуерни продукти, уеб проекти и процесите на внедряване на софтуерни продукти, организиране и промотироне на събития, Пиар мениджмънт на медийно планиране и анализ на медийното отразяване на пиар кампании, дигитален маркетинг в социалните мрежи. Изработка на информационни материали и рекламни видеоклипове, Методическа помощ и обучение при организиране на маркетингови и рекламни кампании, уеб решения и оптимизация, вграждане на програмни продукти, както и всяка друга незабранена от закона дейност. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Йордан Димитров Христов (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Йордан Димитров Христов (свързан с 5 фирми)
Капитал размер
30 лева (30 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 43,000 34.38% - -
2020 32,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ФАЙНЪНСИНГ ЙОР БИЗНЕС ЛИМИТЕД ЕООД на латиница "FINANCING YOUR BUSINESS LIMITED LTD" с ЕИК/ПИК 205043908 е основана на 19 Март 2018 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 30 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 43,000 лв.

Хронология

2018-03-19
Регистрация на фирмата

2023-07-27
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Консълтинг, Маркетингови проучвания, бизнес консултации, Получаване на документи с Апостил от чужбина, рекламни услуги, представителство на чуждестрани юридически и физически лица в страна и чужбина, комисионерство, агентство.
+ Мениджмънт на маркетингови стратегии, оптимизация и социални анализи на потребителско поведение в уебсайтове и рекламни кампании; Онлайн пиар за уебсайтове и онлайн маркетингови стратегии, посредничество и агентство в страната и чужбина, в това число по сделки за продажба на софтуерни продукти, уеб проекти и процесите на внедряване на софтуерни продукти, организиране и промотироне на събития, Пиар мениджмънт на медийно планиране и анализ на медийното отразяване на пиар кампании, дигитален маркетинг в социалните мрежи. Изработка на информационни материали и рекламни видеоклипове, Методическа помощ и обучение при организиране на маркетингови и рекламни кампании, уеб решения и оптимизация, вграждане на програмни продукти, както и всяка друга незабранена от закона дейност.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма