Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АЙ ФИ ЧИ ЕУРОПЕ ЕАД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205055554
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
March 26, 2018 16:22
Наименование
АЙ ФИ ЧИ ЕУРОПЕ
Правна форма
Еднолично акционерно дружество (ЕАД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Слатина, ул. Асен Йорданов, 17 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Отпускане на кредити със средства, които не са набрани чрез публично привличане на влогове или други възстановими средства; гаранционни сделки; издаване и администриране на други средства за плащане... Отпускане на кредити със средства, които не са набрани чрез публично привличане на влогове или други възстановими средства; гаранционни сделки; издаване и администриране на други средства за плащане ( пътнически чекове и кредитни писма), доколкото тази дейност не е обхваната от чл.2, ал.2, ал.1 от ЗКИ; търгуване за собствена сметка или за сметка на клиенти с чуждестранна валута и благородни метали с изключение на деривативни финансови инструменти върху чуждестранна валута и благородни метали; издаване на електронни пари. прочети още скрии
Съвет на директорите
Франческо Чиприано (свързан с 1 фирма)
Портомасо ЕООД (свързан с 1 фирма)
Алео Кристофер (свързан с 2 фирми)
Управители/Съдружници
Едноличен собственик на капитала
Алео Кристофер (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
1,000,000 лева (1,000,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АЙ ФИ ЧИ ЕУРОПЕ ЕАД с ЕИК/ПИК 205055554 е основана на 26 Март 2018 година с правна форма "Еднолично акционерно дружество" или на кратко "ЕАД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 1,000,000 лева.

Хронология

2018-03-26
Регистрация на фирмата

2018-04-25
Промяна предмет на дейност
- Търговска дейност в страната и чужбина, управление и разработване на проекти, свързани с недвижими имоти, строителство, производство или предоставяне на продукти или услуги, свързани с нови, развити или водещи технологии, ноу-хау, патенти или други обекти на интелектуална и индустриална собственост в съответствие с действащото законодателство, предоставяне на консултантски услуги и маркетинг, туристически услуги, хотелиерство и ресторантьорство, транспортна дейност в страната и чужбина, рекламна и информационна дейност, търговско предствителство и посредничество, както и всяка друга дейност, която не е забранена със закон.
+ Отпускане на заеми със средства, които не са набрани чрез публично привличане на влогове или други възстановяеми средства, финансов лизинг, консултантска дейност, търговско представителство и посредничество, както и всяка друга дейност, която не е забранена със закон.

2018-05-17
Промяна предмет на дейност
- Отпускане на заеми със средства, които не са набрани чрез публично привличане на влогове или други възстановяеми средства, финансов лизинг, консултантска дейност, търговско представителство и посредничество, както и всяка друга дейност, която не е забранена със закон.
+ Отпускане на кредити със средства, които не са набрани чрез публично привличане на влогове или други възстановяеми средства

2018-06-08
Промяна предмет на дейност
- Отпускане на кредити със средства, които не са набрани чрез публично привличане на влогове или други възстановяеми средства
+ Отпускане на кредити със средства, които не са набрани чрез публично привличане на влогове или други възстановими средства; гаранционни сделки; издаване и администриране на други средства за плащане ( пътнически чекове и кредитни писма), доколкото тази дейност не е обхваната от чл.2,ал.2,ал.1 от ЗКИ; търгуване за собствена сметка или за сметка на клиенти с чуждестранна валута и благородни метали с изключение на деривативни финансови инструменти върху чуждестранна валута и благородни метали; издаване на електронни пари.

2020-08-10
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма