Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МАРТЕКС 2018 ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205068159
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
April 13, 2018 09:12
Наименование
МАРТЕКС 2018
Транслитерация
MARTEX 2018 LTD
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, Нишава, 52-54, бл. -, вх. -, ет. 4 Виж на картата
Код на икономическа дейност
47.21 - Търговия на дребно с плодове и зеленчуци
Предмет на дейност
Търговия с цветя, опаковачни материали, сувенири и подаръци; Търговия с плод и зеленчук, хранителни, промишлени и други стоки; Ресторантьорство, питейни заведения, бърза закуска и други пи... Търговия с цветя, опаковачни материали, сувенири и подаръци; Търговия с плод и зеленчук, хранителни, промишлени и други стоки; Ресторантьорство, питейни заведения, бърза закуска и други питейни и хранителни заведения; Посреднически, комисионерски и рекламни услуги; Търговско представителство; Вътрешна и външна търговия с транспортни средства; Отдаване на транспортни средства под наем; Стройтелно-ремонтни дейности; Пътнически и товарни транспортни услуги в страната и чужбина; Покупко-продажба на стоки или вещи в готов или обработен вид и други не забранени от закона дейности. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Кристина Любомирова Ангелова (свързан с 1 фирма)
Управител: Светозар Владов Георгиев (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Кристина Любомирова Ангелова 25.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Светозар Владов Георгиев 25.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МАРТЕКС 2018 ООД на латиница "MARTEX 2018 LTD" с ЕИК/ПИК 205068159 е основана на 13 Април 2018 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Хронология

2018-04-13
Регистрация на фирмата

2018-06-08
Промяна предмет на дейност
- Търговия с плод и зеленчук,хранителни, промишлени и други стоки; Ресторантьорство, питейни заведения, бърза закуска и други питейни и хранителни заведения; Посреднически, комисионерски и рекламни услуги; Търговско представителство; Вътрешна и външна търговия с транспортни средства; Отдаване на транспортни средства под наем; Стройтелно-ремонтни дейности; Пътнически и товарни транспортни услуги в страната и чужбина; Покупко-продажба на стоки или вещи в готов или обработен вид и други не забранени от закона дейности.
+ Търговия с цветя, опаковачни материали, сувенири и подаръци; Търговия с плод и зеленчук, хранителни, промишлени и други стоки; Ресторантьорство, питейни заведения, бърза закуска и други питейни и хранителни заведения; Посреднически, комисионерски и рекламни услуги; Търговско представителство; Вътрешна и външна търговия с транспортни средства; Отдаване на транспортни средства под наем; Стройтелно-ремонтни дейности; Пътнически и товарни транспортни услуги в страната и чужбина; Покупко-продажба на стоки или вещи в готов или обработен вид и други не забранени от закона дейности.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма