Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР – РЕХАХЕЛП – ПОЛСКИ ТРЪМБЕШ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205071302
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
April 18, 2018 14:11
Наименование
МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР – РЕХАХЕЛП – ПОЛСКИ ТРЪМБЕШ
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Полски Тръмбеш, Търговска, 92 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
ИЗВЪНБОЛНИЧНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ, ДИАГНОСТИКА, ЛЕЧЕНИЕ, РЕХАБИЛИТАЦИЯ И НАБЛЮДЕНИЕ НА БОЛНИ; ФИЗИКАЛНА ТЕРАПИЯ; КОНСУЛТАЦИИ; ПРОФИЛАКТИКА; ЛАБОРАТОРНИ И ДРУГИ ВИДОВЕ ИЗСЛЕДВАНИЯ; ИЗВЪРШВАНЕ НА МЕД... ИЗВЪНБОЛНИЧНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ, ДИАГНОСТИКА, ЛЕЧЕНИЕ, РЕХАБИЛИТАЦИЯ И НАБЛЮДЕНИЕ НА БОЛНИ; ФИЗИКАЛНА ТЕРАПИЯ; КОНСУЛТАЦИИ; ПРОФИЛАКТИКА; ЛАБОРАТОРНИ И ДРУГИ ВИДОВЕ ИЗСЛЕДВАНИЯ; ИЗВЪРШВАНЕ НА МЕДИЦИНСКИ ДЕЙНОСТ И МАНИПУЛАЦИИ ПОД ЛЕКАРСКИ КОНТРОЛ И ОТГОВОРНОСТ; ДОМАШНИ ГРИЖИ И ПОМОЩ ЗА БОЛНИ; ПРЕДПИСВАНЕ НА ЛЕКАРСТВА, ПРЕВЪРЗОЧНИ МАТЕРИАЛИ И МЕДИЦИНСКИ ПОСОБИЯ; ИЗВЪРШВАНЕ ЕКСПЕРТИЗА НА ВРЕМЕННА НЕТРУДОСПОСОБНОСТ; ИЗВЪРШВАНЕ НА ДЕЙНОСТИ ПО ЗДРАВНА ПРОМОЦИЯ И ПРОФИЛАКТИКА, ИЗДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТИ, СВЪРЗАНИ С ДЕЙНОСТТА; НАСОЧВАНЕ НА ПАЦИЕНТИ ЗА КОНСУЛТАТИВНА И БОЛНИЧНА ПОМОЩ; ИЗВЪРШВАНЕ НА ОБРАЗНА ДИАГНОСТИКА, КЛИНИЧНО ИЗПИТВАНЕ НА ЛЕКАРСТВЕНИ ПРОДУКТИ. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ИВАН МАРИНОВ ЧЕРНЕВ (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
СПЕЦИАЛИЗИРАНА БОЛНИЦА ЗА ПРОДЪЛЖИТЕЛНО ЛЕЧЕНИЕ И РЕХАБИЛИТАЦИЯ / СБПЛР / - МИНЕРАЛНИ БАНИ – ПОЛСКИ ТРЪМБЕШ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР – РЕХАХЕЛП – ПОЛСКИ ТРЪМБЕШ ЕООД с ЕИК/ПИК 205071302 е основана на 18 Април 2018 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Полски Тръмбеш, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Годишни финансови отчети (ГФО)

Няма данни.

Хронология

2018-04-18
Регистрация на фирмата

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма