Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ВИНАРСКА ИЗБА ВИНОДАР ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205093474
Регистрация по ЗДДС
Да - BG205093474 от 2022-06-22 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
May 4, 2018 08:10
Наименование
ВИНАРСКА ИЗБА ВИНОДАР
Транслитерация
VINODAR WINERY Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Хасково, ул.Атанас Узунов, 8 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Производство на вино и продукти от грозде и вино, както и на всякакви стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на земеделска продукция, отглеждане на зе... Производство на вино и продукти от грозде и вино, както и на всякакви стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на земеделска продукция, отглеждане на земеделски култури и извършване на дейност като земеделски производител, продажба на стоки от собствено производство, покупка на стоки с цел продажба, търговия на едро и дребно с вино и продукти от грозде и вино, външна и вътрешна търговия с всички видове стоки, включително и на селскостопанска продукция, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност, търговско представителство и посредничество, превозна дейност на пътници и товари в страната и чужбина, хотелиерска, туристическа, рекламна, информационна, програмна и импресарска дейност, сделки с интелектуална собственост, консултантска дейност относно маркетинг и връзки с обществеността, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, извършване на валутни сделки при спазване на валутния режим, както и всяка друга дейност по смисъла на чл. 1 от Търговския закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АНГЕЛ МИХАЙЛОВ ХАДЖИАНГЕЛОВ (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
АНГЕЛ МИХАЙЛОВ ХАДЖИАНГЕЛОВ (свързан с 5 фирми)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ВИНАРСКА ИЗБА ВИНОДАР ЕООД на латиница "VINODAR WINERY Ltd." с ЕИК/ПИК 205093474 е основана на 4 Май 2018 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ТРАКИЙСКО БИО ВИНО", но на 27 Януари 2022 година то бива сменено на сегашното "ВИНАРСКА ИЗБА ВИНОДАР". Седалището на компанията се намира в гр. Хасково, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Хронология

2018-05-04
Регистрация на фирмата

2022-01-27
Промяна наименование
Името се сменя от ТРАКИЙСКО БИО ВИНО на ВИНАРСКА ИЗБА ВИНОДАР
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Хасково, ул.Атанас Узунов, 8
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Хасково, ул.Атанас Узунов, 8
Промяна предмет на дейност
- търговия на едро и дребно, производство на стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, покупка на стоки с цел продажба, външна и вътрешна търговия с всички видове стоки, вкл. и на селскостопанска продукция, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност, търговско представителство и посредничество, превозна дейност на пътници и товари в страната и чужбина, хотелиерска (извън случаите на чл.2, т.3 от ТЗ), туристическа, рекламна, информационна, програмна и импресарска дейност, сделки с интелектуална собственост, консултантска дейност относно маркетинг и връзки с обществеността, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, извършване на валутни сделки при спазване на валутния режим.
+ Производство на вино и продукти от грозде и вино, както и на всякакви стоки с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, производство на земеделска продукция, отглеждане на земеделски култури и извършване на дейност като земеделски производител, продажба на стоки от собствено производство, покупка на стоки с цел продажба, търговия на едро и дребно с вино и продукти от грозде и вино, външна и вътрешна търговия с всички видове стоки, включително и на селскостопанска продукция, комисионна, спедиционна, складова, лизингова дейност, търговско представителство и посредничество, превозна дейност на пътници и товари в страната и чужбина, хотелиерска, туристическа, рекламна, информационна, програмна и импресарска дейност, сделки с интелектуална собственост, консултантска дейност относно маркетинг и връзки с обществеността, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, извършване на валутни сделки при спазване на валутния режим, както и всяка друга дейност по смисъла на чл. 1 от Търговския закон.

2022-06-22
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG205093474 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма