Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АТЛЕТИКО 37 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205102519
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
May 9, 2018 08:43
Наименование
АТЛЕТИКО 37
Транслитерация
ATLETIKO 37 Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, ЗТ ПЕРЛА, бл. 5, вх. 1, ет. 3 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
78.10 - Посредническа дейност на агенции по наемане на работа
Предмет на дейност
ИЗВЪРШВАНЕ НА ПОСРЕДНИЧЕСКА ДЕЙНОСТ ПО НАЕМАНЕ НА РАБОТА, Сделки с недвижими имоти, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, покупка на стоки или други вещи с цел препр... ИЗВЪРШВАНЕ НА ПОСРЕДНИЧЕСКА ДЕЙНОСТ ПО НАЕМАНЕ НА РАБОТА, Сделки с недвижими имоти, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, хотелиерски и туристически услуги, ресторантьорство, екскурзоводска дейност, аниматорска дейност, предприемаческа, посредническа дейност, представителство и агентство на местни и чуждестранни лица в страната и в чужбина, лизинг, външнотърговски сделки - импорт и експорт, външнотърговски сделки и маркетинг, лицензионни сделки; стоков контрол; сделки с интелектуална собственост; както и всяка друга търговска дейност, незабранена със закон или друг нормативен акт, транспортни услуги - превоз на пътници и товари по въздух, суша и вода. Даване под наем и оперативен лизинг на други машини и оборудване със стопанско предназначение, некласифицирани другаде. Даване под наем и оперативен лизинг на леки и лекотоварни автомобили, без водач.Търговия с леки и лекотоварни автомобили до 3.5 т. Търговия на едро с дървен материал, материали за строителството и санитарно оборудване. Строителство на други съоръжения, некласифицирани другаде .Строителство на жилищни и не жилищни сгради, проектиране, монтаж и изграждане на плувни басейни. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЮРИЙ ГАПОН (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ЮРИЙ ГАПОН (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
3 лева (3 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АТЛЕТИКО 37 ЕООД на латиница "ATLETIKO 37 Ltd" с ЕИК/ПИК 205102519 е основана на 9 Май 2018 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Бургас, а началният внесен капитал е в размер на 3 лева.

Хронология

2018-05-09
Регистрация на фирмата

2019-10-04
Промяна предмет на дейност
- Сделки с недвижими имоти, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, хотелиерски и туристически услуги, ресторантьорство, екскурзоводска дейност, аниматорска дейност, предприемаческа, посредническа дейност, представителство и агентство на местни и чуждестранни лица в страната и в чужбина, лизинг, външнотърговски сделки - импорт и експорт, външнотърговски сделки и маркетинг, лицензионни сделки; стоков контрол; сделки с интелектуална собственост; както и всяка друга търговска дейност, незабранена със закон или друг нормативен акт, транспортни услуги - превоз на пътници и товари по въздух, суша и вода. Даване под наем и оперативен лизинг на други машини и оборудване със стопанско предназначение, некласифицирани другаде. Даване под наем и оперативен лизинг на леки и лекотоварни автомобили, без водач.Търговия с леки и лекотоварни автомобили до 3.5 т. Търговия на едро с дървен материал, материали за строителството и санитарно оборудване. Строителство на други съоръжения, некласифицирани другаде .Строителство на жилищни и не жилищни сгради,проектиране, монтаж и изграждане на плувни басейни.
+ ИЗВЪРШВАНЕ НА ПОСРЕДНИЧЕСКА ДЕЙНОСТ ПО НАЕМАНЕ НА РАБОТА, Сделки с недвижими имоти, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, хотелиерски и туристически услуги, ресторантьорство, екскурзоводска дейност, аниматорска дейност, предприемаческа, посредническа дейност, представителство и агентство на местни и чуждестранни лица в страната и в чужбина, лизинг, външнотърговски сделки - импорт и експорт, външнотърговски сделки и маркетинг, лицензионни сделки; стоков контрол; сделки с интелектуална собственост; както и всяка друга търговска дейност, незабранена със закон или друг нормативен акт, транспортни услуги - превоз на пътници и товари по въздух, суша и вода. Даване под наем и оперативен лизинг на други машини и оборудване със стопанско предназначение, некласифицирани другаде. Даване под наем и оперативен лизинг на леки и лекотоварни автомобили, без водач.Търговия с леки и лекотоварни автомобили до 3.5 т. Търговия на едро с дървен материал, материали за строителството и санитарно оборудване. Строителство на други съоръжения, некласифицирани другаде .Строителство на жилищни и не жилищни сгради,проектиране, монтаж и изграждане на плувни басейни.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма