Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БОТАНИК ФЛО ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205122818
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
May 17, 2018 12:46
Наименование
БОТАНИК ФЛО
Транслитерация
BOTANIK FLO Ltd
Оборот
10,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, Силистра, 13, ет. 9 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Производство и търговия с декоративна и друга растителност; Изграждане на паркове, зелени площи, водни ефекти и съоръжения към тях, автоматизирани напоителни системи; Консултантска дейност по по... Производство и търговия с декоративна и друга растителност; Изграждане на паркове, зелени площи, водни ефекти и съоръжения към тях, автоматизирани напоителни системи; Консултантска дейност по повод сертифициране на сгради, изготвяне на екологични доклади, ОВОС, изготвяне на доклади относно енергийна ефективност, Одитиране на сгради, екологична ефективност посредническа дейност, изготвяне на документи свързани със сертифициране на екологични сгради по метода на BREEAM, изготвяне на ландшафтни проекти; Покупка на стоки или други вещи, не забранени от закона с цел продажбата им в страната или чужбина в първоначален преработен или обработен вид; производство на стоки с цел продажбата им в страната или в чужбина; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки; лицензионни сделки; сделки с интелектуална собственост; лизинг; хотелиерски /извън случаите на чл.2, т.3, от ТЗ/; туристически, рекламни, инфор-мационни, програмни, импресарски услуги /при условията на чл. 1, ал. 3 от ТЗ/; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и всяка друга дейност, която по предмет и обем изисква да бъде извършвана по търговски начин и не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: САБИНА ЛЮБОМИРОВА НИКОЛОВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Сабина Любомирова Николова (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 10,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БОТАНИК ФЛО ЕООД на латиница "BOTANIK FLO Ltd" с ЕИК/ПИК 205122818 е основана на 17 Май 2018 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 10,000 лв.

Хронология

2018-05-17
Регистрация на фирмата

2018-10-22
Промяна предмет на дейност
- Производство и търговия с декоративна и друга растителност; Изграждане на паркове, зелени площи, водни ефекти и съоръжения към тях, автоматизирани напоителни системи; Покупка на стоки или други вещи, не забранени от закона с цел продажбата им в страната или чужбина в първоначален преработен или обработен вид; производство на стоки с цел продажбата им в страната или в чужбина; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки; лицензионни сделки; сделки с интелектуална собственост; лизинг; хотелиерски /извън случаите на чл. 2, т. 3, от ТЗ/; туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски услуги /при условията на чл. 1, ал. 3 от ТЗ/; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и всяка друга дейност, която по предмет и обем изисква да бъде извършвана по търговски начин и не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе.
+ Производство и търговия с декоративна и друга растителност; Изграждане на паркове, зелени площи, водни ефекти и съоръжения към тях, автоматизирани напоителни системи; Консултантска дейност по повод сертифициране на сгради, изготвяне на екологични доклади, ОВОС ,изготвяне на доклади относно енергийна ефективност, посредническа дейност, изготвяне на документи свързани със сертифициране на екологични сгради по метода на BREEAM, изготвяне на ландшафтни проекти; Покупка на стоки или други вещи, не забранени от закона с цел продажбата им в страната или чужбина в първоначален преработен или обработен вид; производство на стоки с цел продажбата им в страната или в чужбина; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки; лицензионни сделки; сделки с интелектуална собственост; лизинг; хотелиерски /извън случаите на чл. 2, т. 3, от ТЗ/; туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски услуги /при условията на чл. 1, ал. 3 от ТЗ/; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и всяка друга дейност, която по предмет и обем изисква да бъде извършвана по търговски начин и не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе.

2021-04-13
Промяна предмет на дейност
- Производство и търговия с декоративна и друга растителност; Изграждане на паркове, зелени площи, водни ефекти и съоръжения към тях, автоматизирани напоителни системи; Консултантска дейност по повод сертифициране на сгради, изготвяне на екологични доклади, ОВОС ,изготвяне на доклади относно енергийна ефективност, посредническа дейност, изготвяне на документи свързани със сертифициране на екологични сгради по метода на BREEAM, изготвяне на ландшафтни проекти; Покупка на стоки или други вещи, не забранени от закона с цел продажбата им в страната или чужбина в първоначален преработен или обработен вид; производство на стоки с цел продажбата им в страната или в чужбина; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки; лицензионни сделки; сделки с интелектуална собственост; лизинг; хотелиерски /извън случаите на чл. 2, т. 3, от ТЗ/; туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски услуги /при условията на чл. 1, ал. 3 от ТЗ/; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и всяка друга дейност, която по предмет и обем изисква да бъде извършвана по търговски начин и не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе.
+ Производство и търговия с декоративна и друга растителност; Изграждане на паркове, зелени площи, водни ефекти и съоръжения към тях, автоматизирани напоителни системи; Консултантска дейност по повод сертифициране на сгради, изготвяне на екологични доклади, ОВОС, изготвяне на доклади относно енергийна ефективност, Одитиране на сгради, екологична ефективност посредническа дейност, изготвяне на документи свързани със сертифициране на екологични сгради по метода на BREEAM, изготвяне на ландшафтни проекти; Покупка на стоки или други вещи, не забранени от закона с цел продажбата им в страната или чужбина в първоначален преработен или обработен вид; производство на стоки с цел продажбата им в страната или в чужбина; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки; лицензионни сделки; сделки с интелектуална собственост; лизинг; хотелиерски /извън случаите на чл.2, т.3, от ТЗ/; туристически, рекламни, инфор-мационни, програмни, импресарски услуги /при условията на чл. 1, ал. 3 от ТЗ/; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и всяка друга дейност, която по предмет и обем изисква да бъде извършвана по търговски начин и не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе.

2022-03-08
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Столник, ул. Мальовица, 15
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, Силистра, 13, ет. 9
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма