Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МЕДИКЕР КОЗМЕТИКС ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205148268
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
May 31, 2018 10:24
Наименование
МЕДИКЕР КОЗМЕТИКС
Транслитерация
MEDICARE COSMETICS EOOD
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул.Неофит Бозвели, 9, ет. 3 Виж на картата
Предмет на дейност
Услуги за граждани, търговска дейност с парфюмерийно-козметични изделия, организация и провеждане на семинари, конференции, консултации, обучение по парфюмерийно-козметични практики, проце... Услуги за граждани, търговска дейност с парфюмерийно-козметични изделия, организация и провеждане на семинари, конференции, консултации, обучение по парфюмерийно-козметични практики, процедури, технологии и апаратури, вкл. провеждане на онлайн семинари и обучения; услуги и съдействие / представителство при провеждане на регистрационни и сертификационни процедури за съответствие на козметични продукти; вътрешна и външна търговия на стоки и услуги, вкл. онлайн търговия с козметични продукти на едро и на дребно, внос и износ, транзит на стоки от и в/за България, страни от ЕС и Еврозоната и трети страни, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; дистрибуция; търговия с: промишлени стоки, горива, суровини и консумативи, машини и оборудване, материали, всякакви други промишлени стоки, други; покупка, строеж и обзавеждане, реновиране на недвижими имоти с цел продажба, наеми на недвижими имоти; строителство; комисионна, спедиционна, складова дейност; стоков контрол; търговско представителство и посредничество; транспортна дейност, превоз на пътници и товари със собствен или нает транспорт в страната и чужбина; рекламна, информационна, програмна, лицензионна дейност; рекламни услуги; консултантска дейност; както и всички други дейности и услуги, незабранени от закона и подзаконовите нормативни актове /след получаване на лиценз и/или разрешение за дейностите, за които се изисква такъв/. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Иван Антонов Захариев (свързан с 2 фирми)
Съдружник: ИВАН АНТОНОВ ЗАХАРИЕВ (свързан с 2 фирми)
Съдружник: ТЕТЯНА СОЛНАРЬОВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ТЕТЯНА СОЛНАРЬОВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
200 лева (200 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МЕДИКЕР КОЗМЕТИКС ООД на латиница "MEDICARE COSMETICS EOOD" с ЕИК/ПИК 205148268 е основана на 31 Май 2018 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 200 лева.

Хронология

2018-05-31
Регистрация на фирмата

2023-03-28
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красна поляна, бл. 87, вх. Л, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул.Неофит Бозвели, 9, ет. 3
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Търговска дейност с парфюмерийно-козметични изделия, внос, износ, продажба, дистрибуция, сътрудничество с други дружества със сходна дейност, вътрешна и външна търговия, транспортна и спедиторска дейност, търговско посредничество, представителство и агентство на български и чуждестранни лица в страната и чужбина, маркетинг, рекламна дейност и всички други дейности и услуги у нас и в чужбина, незабранени със закон, а за тези за които се изисква разрешителен режим, след издаване на съответното разрешение.
+ Услуги за граждани, търговска дейност с парфюмерийно-козметични изделия, организация и провеждане на семинари, конференции, консултации, обучение по парфюмерийно-козметични практики, процедури, технологии и апаратури, вкл. провеждане на онлайн семинари и обучения; услуги и съдействие / представителство при провеждане на регистрационни и сертификационни процедури за съответствие на козметични продукти; вътрешна и външна търговия на стоки и услуги, вкл. онлайн търговия с козметични продукти на едро и на дребно, внос и износ, транзит на стоки от и в/за България, страни от ЕС и Еврозоната и трети страни, покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; дистрибуция; търговия с: промишлени стоки, горива, суровини и консумативи, машини и оборудване, материали, всякакви други промишлени стоки, други; покупка, строеж и обзавеждане, реновиране на недвижими имоти с цел продажба, наеми на недвижими имоти; строителство; комисионна, спедиционна, складова дейност; стоков контрол; търговско представителство и посредничество; транспортна дейност, превоз на пътници и товари със собствен или нает транспорт в страната и чужбина; рекламна, информационна, програмна, лицензионна дейност; рекламни услуги; консултантска дейност; както и всички други дейности и услуги, незабранени от закона и подзаконовите нормативни актове /след получаване на лиценз и/или разрешение за дейностите, за които се изисква такъв/.

2023-05-22
Промяна едноличен собственик на капитала

2023-07-04
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма