Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

УЕ КАПИТАЛ ИМПЕКС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205152099
Регистрация по ЗДДС
Да - BG205152099 от 2018-06-20 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
June 1, 2018 15:07
Наименование
УЕ КАПИТАЛ ИМПЕКС
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, Стефан Караджа, 10, ет. партер Виж на картата
Има 604 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален или преработен вид, извършване на външнотърговска дейност, търговия на едро и на дребно, дистрибуция на стоки, търговско посредничес... Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален или преработен вид, извършване на външнотърговска дейност, търговия на едро и на дребно, дистрибуция на стоки, търговско посредничество и представителство, посреднически услуги в областта на транспорта, търговия с автомобили, както и всяка друга търговска дейност, която не е забранена от закон, а когато има регистрационен или разрешителен режим - след извършването на регистрацията, съответно - след получаване на съответното разрешение или лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ГЕОРГЕ-БЕБЕ НЕГРЕ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ГЕОРГЕ-БЕБЕ НЕГРЕ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
6 лева (6 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма УЕ КАПИТАЛ ИМПЕКС ЕООД с ЕИК/ПИК 205152099 е основана на 1 Юни 2018 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Русе, а началният внесен капитал е в размер на 6 лева.

Хронология

2018-06-01
Регистрация на фирмата

2018-06-20
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG205152099 на основание друго от ЗДДС

2018-07-16
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, Стефан Караджа, 10, ет. партер
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, Стефан Караджа, 10, ет. партер
Промяна управители
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален или преработен вид, извършване на външнотърговска дейност, търговия на едро и на дребно, дистрибуция на стоки, търговско посредничество и представителство, посреднически услуги в областта на транспорта, както и всяка друга търговска дейност, която не е забранена от закон, а когато има регистрационен или разрешителен режим - след извършването на регистрацията, съответно - след получаване на съответното разрешение или лиценз.
+ Покупка на стоки и други вещи с цел продажба в първоначален или преработен вид, извършване на външнотърговска дейност, търговия на едро и на дребно, дистрибуция на стоки, търговско посредничество и представителство, посреднически услуги в областта на транспорта, търговия с автомобили, както и всяка друга търговска дейност, която не е забранена от закон, а когато има регистрационен или разрешителен режим - след извършването на регистрацията, съответно - след получаване на съответното разрешение или лиценз.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма