Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Куик Мастер България ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205152940
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
June 3, 2018 09:21
Наименование
Куик Мастер България
Транслитерация
"Quick Master Bulgaria" EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, бл. 220, вх. Б, ет. 2 Виж на картата
Има 48 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
търговия, внос, износ и сервиз на домакински професионални уреди, консултиране, информационни и образователни услуги; диагностика на професионалната квалификация и компетентност на лица и на п... търговия, внос, износ и сервиз на домакински професионални уреди, консултиране, информационни и образователни услуги; диагностика на професионалната квалификация и компетентност на лица и на персонала на търговски дружества, юридически лица с нестопанска цел, държавни органи и организации и органи на местно самоуправление и разработване на стратегии за оптимизиране на професионалната квалификация на персонала; разработване и консултации за изпълнение на учебни програми за квалификация и преквалификация на персонал; подбор, квалификация и осигуряване на персонал за обучение; покупка на художествена и специализирана литература с цел продажба, както и всякакви други търговски сделки, които не са забранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ИВО РУМЕНОВ ТОПАЛОВ (свързан с 3 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ИВО РУМЕНОВ ТОПАЛОВ 100.00 лв - 50.00% дял (свързан с 3 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ДОБРИН ГЕНОВ ДОБРЕВ 20.00 лв - 10.00% дял (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: КОНСТАНТИН ГЕОРГИЕВ ЗАНКОВ 40.00 лв - 20.00% дял (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ВИКТОРИЯ ГЕОРГИЕВА СТОЕВА 20.00 лв - 10.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ВЕСЕЛА МИЛКОВА ТАКУЧЕВА 20.00 лв - 10.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ИВО РУМЕНОВ ТОПАЛОВ (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
200 лева (200 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Куик Мастер България ЕООД на латиница ""Quick Master Bulgaria" EOOD" с ЕИК/ПИК 205152940 е основана на 3 Юни 2018 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Мастер Академи Ивентс", но на 29 Януари 2019 година то бива сменено на сегашното "Куик Мастер България". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 200 лева.

Хронология

2018-06-03
Регистрация на фирмата

2019-01-29
Промяна наименование
Името се сменя от Мастер Академи Ивентс на Куик Мастер България
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- информационни и образователни услуги; диагностика на професионалната квалификация и компетентност на лица и на персонала на търговски дружества, юридически лица с нестопанска цел, държавни органи и организации и органи на местно самоуправление и разработване на стратегии за оптимизиране на професионалната квалификация на персонала; разработване и консултации за изпълнение на учебни програми за квалификация и преквалификация на персонал; подбор, квалификация и осигуряване на персонал за обучение; покупка на художествена и специализирана литература с цел продажба, както и всякакви други търговски сделки, които не са забранени от закона.
+ търговия, внос, износ и сервиз на домакински професионални уреди, консултиране, информационни и образователни услуги; диагностика на професионалната квалификация и компетентност на лица и на персонала на търговски дружества, юридически лица с нестопанска цел, държавни органи и организации и органи на местно самоуправление и разработване на стратегии за оптимизиране на професионалната квалификация на персонала; разработване и консултации за изпълнение на учебни програми за квалификация и преквалификация на персонал; подбор, квалификация и осигуряване на персонал за обучение; покупка на художествена и специализирана литература с цел продажба, както и всякакви други търговски сделки, които не са забранени от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма