Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Даниела - Стоянка Георгиева ЕТ

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на July 30, 2019 11:40
ЕИК/ПИК
205171669
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
June 12, 2018 13:17
Наименование
Даниела - Стоянка Георгиева
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Ихтиман, "Хаджи Димитър", 5 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Търговия на едро и дребно с промишлени и хранителни стоки, стокиза бита и стоки за широко потребление. Производство, преработка, изкупуване и търговия със селскостопанска продукция. Строителство... Търговия на едро и дребно с промишлени и хранителни стоки, стокиза бита и стоки за широко потребление. Производство, преработка, изкупуване и търговия със селскостопанска продукция. Строителство и строително предприемачество. Експлоатация на заведения за обществено хранене, забавно – увеселителни и питейни заведения. Транспортна дейност в страната и чужбина. Външнотърговска дейност. Търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестраннифизически и юридически лица, както и всяка дейност, която не е забранена от закона. прочети още скрии
Физически лица търговци
СТОЯНКА БОРИСОВА ГЕОРГИЕВА (свързан с 1 фирма)
СТОЯНКА БОРИСОВА ГЕОРГИЕВА (свързан с 1 фирма)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Даниела - Стоянка Георгиева ЕТ с ЕИК/ПИК 205171669 е основана на 12 Юни 2018 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Седалището на компанията се намира в гр. Ихтиман.

Хронология

2018-06-12
Регистрация на фирмата
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Ихтиман, "Хаджи Димитър", 5
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Ихтиман, "Хаджи Димитър", 5
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕТ на ЕТ
Промяна предмет на дейност
- Търговия на едро и дребно с промишлени и хранителни стоки, стокиза бита и стоки за широко потребление. Производство, преработка, изкупуване и търговия със селскостопанска продукция. Строителство и строително предприемачество. Експлоатация на заведения за обществено хранене, забавно – увеселителни и питейни заведения. Транспортна дейност в страната и чужбина. Външнотърговска дейност. Търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестраннифизически и юридически лица, както и всяка дейност, която не е забранена от закона.
+ Търговия на едро и дребно с промишлени и хранителни стоки, стокиза бита и стоки за широко потребление. Производство, преработка, изкупуване и търговия със селскостопанска продукция. Строителство и строително предприемачество. Експлоатация на заведения за обществено хранене, забавно – увеселителни и питейни заведения. Транспортна дейност в страната и чужбина. Външнотърговска дейност. Търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестраннифизически и юридически лица, както и всяка дейност, която не е забранена от закона.

2019-07-30
Заличен търговец

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма