Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Б.Л.С. Моторс консултинг ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205172123
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
June 12, 2018 15:54
Наименование
Б.Л.С. Моторс консултинг
Транслитерация
B.L.S. Motors consulting Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, пл. „Света Неделя“, 16, ет. 4 Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
77.11 - Даване под наем и оперативен лизинг на леки и лекотоварни автомобили, без водач
Предмет на дейност
Внос на износ, покупка и продажба на превозни средства, наем, консултации и международни брокерски услуги, покупка и продажба на коли, транспорт, ремонт, покупка и препродажба на резерв... Внос на износ, покупка и продажба на превозни средства, наем, консултации и международни брокерски услуги, покупка и продажба на коли, транспорт, ремонт, покупка и препродажба на резервни части Наем на оборудване; извършване на ТРАНСПОРТНИ дейности, външно и вътрешно търговска дейност, внос и износ на стоки, изграждане и експлоатация на търговски обекти, консултантски услуги, посредническа дейност, представителство на чуждестранни и български лица, както и всякаква друга дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Джузепе ла Спина (свързан с 1 фирма)
Управител: Джузепе ла Спина (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Джузепе ла Спина (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
200 лева (200 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Б.Л.С. Моторс консултинг ЕООД на латиница "B.L.S. Motors consulting Ltd." с ЕИК/ПИК 205172123 е основана на 12 Юни 2018 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 200 лева.

Хронология

2018-06-12
Регистрация на фирмата
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, пл. „Света Неделя“, 16, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, пл. „Света Неделя“, 16, ет. 4
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ЕООД
Промяна предмет на дейност
- Внос на износ, покупка и продажба на превозни средства, наем, консултации и международни брокерски услуги, покупка и продажба на коли, транспорт, ремонт, покупка и препродажба на резервни части Наем на оборудване; извършване на ТРАНСПОРТНИ дейности, външно и вътрешно търговска дейност, внос и износ на стоки, изграждане и експлоатация на търговски обекти, консултантски услуги, посредническа дейност, представителство на чуждестранни и български лица, както и всякаква друга дейност, незабранена от закона.
+ Внос на износ, покупка и продажба на превозни средства, наем, консултации и международни брокерски услуги, покупка и продажба на коли, транспорт, ремонт, покупка и препродажба на резервни части Наем на оборудване; извършване на ТРАНСПОРТНИ дейности, външно и вътрешно търговска дейност, внос и износ на стоки, изграждане и експлоатация на търговски обекти, консултантски услуги, посредническа дейност, представителство на чуждестранни и български лица, както и всякаква друга дейност, незабранена от закона.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма