Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

фРий груп ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205172365
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
June 12, 2018 16:39
Наименование
фРий груп
Транслитерация
fRee group
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, 13, вх. 1, ет. 13 Виж на картата
Има 51 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
разработване, придобиване и търговия със софтуерни продукти и бази данни, онлайн търговия, дигитални услуги, управление на софтуерни платформи, дизайн, консултантски услуги, търговия и д... разработване, придобиване и търговия със софтуерни продукти и бази данни, онлайн търговия, дигитални услуги, управление на софтуерни платформи, дизайн, консултантски услуги, търговия и дистрибуция на стоки, производство на модни аксесоари и дрехи, прекупваческа дейност, сглабяне и търговия с механични и електрически елементи и батерии, както и всяка друга търговска дейност в страната и в чужбина, която не е забранена от законодателството на република България. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Никола Петров Марков (свързан с 4 фирми)
Управител: Никола Петров Марков (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Никола Петров Марков (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма фРий груп ЕООД на латиница "fRee group" с ЕИК/ПИК 205172365 е основана на 12 Юни 2018 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2018-06-12
Регистрация на фирмата
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, 13, вх. 1, ет. 13
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, 13, вх. 1, ет. 13
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ЕООД
Промяна предмет на дейност
- разработване, придобиване и търговия със софтуерни продукти и бази данни, онлайн търговия, дигитални услуги, управление на софтуерни платформи, дизайн, консултантски услуги, търговия и дистрибуция на стоки, производство на модни аксесоари и дрехи, прекупваческа дейност, сглабяне и търговия с механични и електрически елементи и батерии, както и всяка друга търговска дейност в страната и в чужбина, която не е забранена от законодателството на република България.
+ разработване, придобиване и търговия със софтуерни продукти и бази данни, онлайн търговия, дигитални услуги, управление на софтуерни платформи, дизайн, консултантски услуги, търговия и дистрибуция на стоки, производство на модни аксесоари и дрехи, прекупваческа дейност, сглабяне и търговия с механични и електрически елементи и батерии, както и всяка друга търговска дейност в страната и в чужбина, която не е забранена от законодателството на република България.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма