Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Сим4Ю ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205181026
Регистрация по ЗДДС
Да - BG205181026 от 2018-08-29 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
June 18, 2018 15:53
Наименование
Сим4Ю
Транслитерация
Sim4You
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. "Стефан Караджа", 7, бл. -, вх. В, ет. 2 Виж на картата
Има 66 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Реализация, управление, поддръжка и продажба на софтуер за търговско приложение, маркетинг, консултации и инвестиции в сървърни помещения и наемане, преотдаване и управление на сървърни поме... Реализация, управление, поддръжка и продажба на софтуер за търговско приложение, маркетинг, консултации и инвестиции в сървърни помещения и наемане, преотдаване и управление на сървърни помещения, дейности в областта на уеб маркетинг и реклама, афилейт маркетинг, провеждане на курсове за специализация, франчайз, онлайн търговия на едро и дребно, създаване на уеб сайтове, посреднически услуги, организиране на събития, организиране и управление на търговска мрежа, създаване на софтуер, консултантски услуги, абонаментни услуги, консултации, реклама, търговия с козметични и хранителни добавки, регистриране на марки, козметични процедури – професионални и в домашни условия, частни обучения и курсове за обучение, както и всякаква друга стопанска дейност, незабранена от закона, а за тези с разрешителен режим - след снабдяването с лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СТЕФАНИЯ КУРЕЛИ (свързан с 1 фирма)
Съдружник: СТЕФАНИЯ КУРЕЛИ 5.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: МАНУЕЛ ФЕРНАНДО САНХИНЕС ПИНЯЛОСА 5.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
СТЕФАНИЯ КУРЕЛИ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Сим4Ю ООД на латиница "Sim4You" с ЕИК/ПИК 205181026 е основана на 18 Юни 2018 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "СЕЙВ СКИН", но на 2 Март 2021 година то бива сменено на сегашното "Сим4Ю". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2018-06-18
Регистрация на фирмата

2018-08-29
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG205181026 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2019-01-02
Промяна наименование
Името се сменя от СЕЙВ СКИН на НЕТЕРУ ПЛАТФОРМ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, бул. Никола Петков, 52, ет. 1, офис 1-8
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, Музейна, 2А
Промяна предмет на дейност
- Търговия с козметични продукти, абонаментни услуги, консултации, маркетинг, реклама, търговия с козметични и хранителни добавки, провеждане на курсове за специализация, франчайз, регистриране на марки, козметични процедури – професионални и в домашни условия,. дейности в областта на уеб маркетинг и реклама, афилейт маркетинг, онлайн търговия на едро и дребно, създаване на уеб сайтове, посреднически услуги, организиране на събития, организиране и управление на търговска мрежа, създаване на софтуер, консултантски услуги, частни обучения и курсове за обучение, както и всякаква друга стопанска дейност, незабранена от закона, а за тези с разрешителен режим - след снабдяването с лиценз.
+ Реализация, управление, поддръжка и продажба на софтуер за търговско приложение, маркетинг, консултации и инвестиции в сървърни помещения и наемане, преотдаване и управление на сървърни помещения, дейности в областта на уеб маркетинг и реклама, афилейт маркетинг, провеждане на курсове за специализация, франчайз, онлайн търговия на едро и дребно, създаване на уеб сайтове, посреднически услуги, организиране на събития, организиране и управление на търговска мрежа, създаване на софтуер, консултантски услуги, абонаментни услуги, консултации, реклама, търговия с козметични и хранителни добавки, регистриране на марки, козметични процедури – професионални и в домашни условия, частни обучения и курсове за обучение, както и всякаква друга стопанска дейност, незабранена от закона, а за тези с разрешителен режим - след снабдяването с лиценз.

2020-12-23
Промяна управители
Промяна едноличен собственик на капитала

2021-03-02
Промяна наименование
Името се сменя от НЕТЕРУ ПЛАТФОРМ на Сим4Ю
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, Музейна, 2А
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. "Стефан Караджа", 7, бл. -, вх. В, ет. 2
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма