Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Старк Индъстрис ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205183205
Регистрация по ЗДДС
Да - BG205183205 от 2018-07-06 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
June 20, 2018 09:26
Наименование
Старк Индъстрис
Транслитерация
Stark Industries Ltd.
Оборот
34,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Кюстендил, ул.„Каменица”, 6 Виж на картата
Предмет на дейност
вътрешно и външно търговска дейност, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки собствено производство, търговско представ... вътрешно и външно търговска дейност, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни услуги, складови сделки, лицензионни сделки, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни и други услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизинг и друга дейност, търговска по смисъла от ТЗ и незабранени от закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Кико Киров Несторовски (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Кико Киров Несторовски (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 34,000 183.33% - -
2020 12,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Старк Индъстрис ЕООД на латиница "Stark Industries Ltd." с ЕИК/ПИК 205183205 е основана на 20 Юни 2018 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ДИМТРАНС ГРУП", но на 15 Април 2021 година то бива сменено на сегашното "Старк Индъстрис". Седалището на компанията се намира в гр. Кюстендил, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 34,000 лв.

Хронология

2018-06-20
Регистрация на фирмата

2018-07-06
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG205183205 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2021-04-15
Промяна наименование
Името се сменя от ДИМТРАНС ГРУП на Старк Индъстрис
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- вътрешен и международен транспорт; логистична дейност; спедиторска дейност ; покупка на стоки и други вещи с цел да се препродадат в първоначален, преработен или обработен вид; покупка на ценни книги с цел продажба; производство на стоки с цел продажба, производство с материали на клиента; експертни и консултантски услуги; търговско представителство и търговско посредничество; комисионни, транспортни, рекламни, информационни и лизингови сделки; лицензионни сделки; стоков контрол; сделки с интелектуална собственост; хотелиерски, туристически, информационни, програмни, импресарски или други услуги; външнотърговски сделки, бартерни сделки; строителни услуги; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и всяка дейност незабранена от действащите нормативни актове.
+ вътрешно и външно търговска дейност, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни услуги, складови сделки, лицензионни сделки, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни и други услуги, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизинг и друга дейност, търговска по смисъла от ТЗ и незабранени от закон.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма