Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЗУПИ 2018 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205195976
Регистрация по ЗДДС
Да - BG205195976 от 2022-06-15 на основание чл. 96 ал. 9 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
June 29, 2018 07:58
Наименование
ЗУПИ 2018
Транслитерация
ZUPI 2018
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Надежда, бл. 143, вх. В, ет. 4 Виж на картата
Има 83 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Търговия на едро и дребно с обувки, кожени изделия и облекла; търговия с благородни метали и скъпоценни камъни; търговия на едро и дрено с хранителни стоки и стоки за бита; покупка на стоки или друг... Търговия на едро и дребно с обувки, кожени изделия и облекла; търговия с благородни метали и скъпоценни камъни; търговия на едро и дрено с хранителни стоки и стоки за бита; покупка на стоки или други вещи с цел да ги продаде в първоначален, преработен вид; консигнационна търговия; консултантска дейност; покупко-продажба с недвижими имоти; стоки; ресторантьорство; хотелиерство; туризъм; рекламна дейност и всяка друга дейност, незабранена със закон или друг нормативен акт и при спазване на съответните нормативни изисквания. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Иван Христов Атанасов (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Иван Христов Атанасов (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
20 лева (20 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЗУПИ 2018 ЕООД на латиница "ZUPI 2018" с ЕИК/ПИК 205195976 е основана на 29 Юни 2018 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 20 лева.

Хронология

2018-06-29
Регистрация на фирмата

2020-11-04
Промяна предмет на дейност
- Търговия на едро и дребно с обувки, кожени изделия и облекла, търговия на едро и дребно с хранителни стоки и стоки за бита, покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, пребаботен вид, консигнационна търговия, консултантска дейност, покупко- продажба с недвижими имоти, алкохол и цигари, ресторантьорство, хотелиерство, туризъм, рекламна дейност и всяка друга дейност, незабранена със закон или друг нормативен акт и при спазване на съответните нормативни изисквания.
+ Търговия на едро и дребно с обувки, кожени изделия и облекла; търговия с благородни метали и скъпоценни камъни; търговия на едро и дрено с хранителни стоки и стоки за бита; покупка на стоки или други вещи с цел да ги продаде в първоначален, преработен вид; консигнационна търговия; консултантска дейност; покупко-продажба с недвижими имоти; стоки; ресторантьорство; хотелиерство; туризъм; рекламна дейност и всяка друга дейност, незабранена със закон или друг нормативен акт и при спазване на съответните нормативни изисквания.

2022-06-15
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG205195976 на основание чл. 96 ал. 9 от ЗДДС - Задължителна регистрация

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма