Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МЕГА ФУНГИ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205196156
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
June 29, 2018 09:45
Наименование
МЕГА ФУНГИ
Транслитерация
MEGA FUNGI
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, бул. Александър Стамболийски, 49, ет. 2 Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Изкупуване, събиране, търговия, производство, сушене, заготовка , термична преработка, замразяване и експорт на диворастящи гъби, плодове, лечебни ароматни растения, билки; пакет... Изкупуване, събиране, търговия, производство, сушене, заготовка , термична преработка, замразяване и експорт на диворастящи гъби, плодове, лечебни ароматни растения, билки; пакетиране и търговия с билки и билкови смеси на едро и дребно; изкупуване, производство, търговия и преработка на диворастящи растения, билки, семена, корени, плодове, гъби и други; търговия и производство на етерични масла, козметични и медицински продукти, храни и хранителни добавки, напитки, сокове и масла; производство и продажба на селскостопанска продукция от растителен и животински произход; производство и покупка на стоки или друг вещи, с цел продажба в първоначален или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; рекламна, комисионна дейност; сделки с интелектуална собственост; търговско представителство и посредничество; вътрешна и външна търговия, експорт, реекспорт; представителство и консултантска дейност на български и чужди фирми, както и всяка друга дейност, незабранена със закон. когато има разрешителен режим или се изисква лиценз, дейността ще се извършва след получаване на съответното разрешение или лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ТАНЯ ХРИСТОВА ТЕВЕКЕЛИЕВА (свързан с 14 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ВИТАМИНА ТЕВЕКЕЛИЕВ ООД 25.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ВЕСЕЛИН ИВАНОВ ГЕОРГАКИЕВ 25.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
СПАС БОЖИДАРОВ ТЕВЕКЕЛИЕВ (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МЕГА ФУНГИ ЕООД на латиница "MEGA FUNGI" с ЕИК/ПИК 205196156 е основана на 29 Юни 2018 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Хронология

2018-06-29
Регистрация на фирмата

2019-04-16
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Побит камък, площад ОЗЕЛЕНЯВАНЕ
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, Александър Стамболийски, 49, ет. 4
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ИЗКУПУВАНЕ, ТЪРГОВИЯ, ПРОИЗВОДСТВО, СУШЕНЕ, ЗАГОТОВКО НА ДИВОРАЗТЯЩИ ГЪБИ, ПЛОДОВЕ, ЛЕЧЕБНИ АРОМАТНИ РАСТЕНИЯ, БИЛКИ, И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.
+ ИЗКУПУВАНЕ, ТЪРГОВИЯ И ПРЕРАБОТКА НА ДИВОРАСТЯЩИ ГЪБИ, ЛЕЧЕБНИ АРОМАТНИ РАСТЕНИЯ И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.

2021-02-05
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, Александър Стамболийски, 49, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, бул. Александър Стамболийски, 49, ет. 2
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ИЗКУПУВАНЕ, ТЪРГОВИЯ И ПРЕРАБОТКА НА ДИВОРАСТЯЩИ ГЪБИ, ЛЕЧЕБНИ АРОМАТНИ РАСТЕНИЯ И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА.
+ Изкупуване, събиране, търговия, производство, сушене, заготовка , термична преработка, замразяване и експорт на диворастящи гъби, плодове, лечебни ароматни растения, билки; пакетиране и търговия с билки и билкови смеси на едро и дребно; изкупуване, производство, търговия и преработка на диворастящи растения, билки, семена, корени, плодове, гъби и други; търговия и производство на етерични масла, козметични и медицински продукти, храни и хранителни добавки, напитки, сокове и масла; производство и продажба на селскостопанска продукция от растителен и животински произход; производство и покупка на стоки или друг вещи, с цел продажба в първоначален или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; рекламна, комисионна дейност; сделки с интелектуална собственост; търговско представителство и посредничество; вътрешна и външна търговия, експорт, реекспорт; представителство и консултантска дейност на български и чужди фирми, както и всяка друга дейност, незабранена със закон. когато има разрешителен режим или се изисква лиценз, дейността ще се извършва след получаване на съответното разрешение или лиценз.

2021-03-09
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Промяна едноличен собственик на капитала
Заличаване съдружници

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма