Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ВПП ГРУП ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205203095
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
July 4, 2018 11:18
Наименование
ВПП ГРУП
Транслитерация
VPP GRUP
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Велико Търново, М. Габровска, 2, вх. А, ет. 5 Виж на картата
Предмет на дейност
Консултантска дейност в областта на селското стопанство, Изкупуване, преработка и реализация на селскостопанска продукция в страната и чужбина; Търговия на едро и дребно и други дейности и всякакв... Консултантска дейност в областта на селското стопанство, Изкупуване, преработка и реализация на селскостопанска продукция в страната и чужбина; Търговия на едро и дребно и други дейности и всякакви други дейности и услуги не забранени със Закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВЕЛИСЛАВА ПЕТКОВА ПЕТКОВА (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: „ВАЛЛЕТА МИЛК“ ООД 220.00 лв - 22.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: “ГЕБОР-1” ООД 340.00 лв - 34.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ГЕОРГИ ХРИСТОВ ГЕОРГИЕВ 340.00 лв - 34.00% дял (свързан с 3 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: „АКВА КУРДОВ“ ЕООД 100.00 лв - 10.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ВЕЛИСЛАВА ПЕТКОВА ПЕТКОВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ВПП ГРУП ЕООД на латиница "VPP GRUP" с ЕИК/ПИК 205203095 е основана на 4 Юли 2018 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "БЕ МЕ ГРУП", но на 6 Април 2023 година то бива сменено на сегашното "ВПП ГРУП". Седалището на компанията се намира в гр. Велико Търново, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2018-07-04
Регистрация на фирмата

2023-04-06
Промяна наименование
Името се сменя от БЕ МЕ ГРУП на ВПП ГРУП
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Сухиндол, ул. Г. С. Раковски, 55
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Велико Търново, М. Габровска, 2, вх. А, ет. 5
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- Дружеството се учредява с цел признаването му като група на производители на земеделски продукти в сектор: „Мляко“, съгласно изискванията на Наредба № 12 от 2015 г. за условията и реда за признаване на организации на производители на земеделски продукти, на асоциации на организации на производители, междубраншови организации и групи производители на МЗХ. (Наредба № 12/2015 г.)Предмет на дейност на дружеството е постигането на следните цели:1. адаптиране към пазарните изисквания на продукцията и производството на членовете на групата по отношение на качеството и количеството; 2. съвместно пускане на стоки на пазара, включително подготовка за продажби, централизация на продажбите и доставки за купувачи на едро;3. установяване на общи правила за събиране на информация за продукцията, включително за добитото количество мляко и за наличностите;5. други дейности, които могат да се осъществяват от групата на производителите, като изграждането на умения за стопанска и търговска дейност и групата и улесняването на иновационните процеси.Предметът на дейност на дружеството ще бъде: Изкупуване, преработка и реализация на животинска продукция – мляко и млечни продукти в страната и чужбина; Търговия на едро и дребно и други дейности и услуги не забранени със Закон. За осъществяване на предмета на дейност дружеството може да придобива всякакви права и да изпълнява всякаква друга, незабранена от закона дейност.
+ Консултантска дейност в областта на селското стопанство, Изкупуване, преработка и реализация на селскостопанска продукция в страната и чужбина; Търговия на едро и дребно и други дейности и всякакви други дейности и услуги не забранени със Закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма