Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Айвелин Бридал Фейшън ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205203743
Регистрация по ЗДДС
Да - BG205203743 от 2021-11-01 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
July 5, 2018 09:58
Наименование
Айвелин Бридал Фейшън
Транслитерация
Yveline Bridal Fashion Ltd.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул. ДИМИТЪР ГОРОВ, 4 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Производство, търговия и дистрибуция на облекла и сватбени дрехи и аксесоари в България и чужбина; Покупко – продажба на облекла, сватбени дрехи и аксесоари на дребно и едро по интернет, в магаз... Производство, търговия и дистрибуция на облекла и сватбени дрехи и аксесоари в България и чужбина; Покупко – продажба на облекла, сватбени дрехи и аксесоари на дребно и едро по интернет, в магазин и чрез дистрибутори; Дистрибуция и даване на ексклузивни права по търговски марки в сектора сватбени облекла; Покупко – продажба на търговски марки в сектора сватбени облекла; Консултации на фирми в сектора сватбени облекла с цел увеличаване на продажбите; Изучаване и проектиране на рекламни кампании и пазарни проучвания; Отдаване на коли под наем, най-вече в сектора сватби; Организиране на сватбени тържества; Организиране и участие, за сметка и на трети страни, в панаири и търговски изложения, най-вече в сектора сватбени облекла. Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и отдаване под наем. Покупка и продажба на материали тип палети за печки и камини, както и всякакъв вид други дейности, незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЕРМЕЛИНДА БЕНИЧИ (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ЕРМЕЛИНДА БЕНИЧИ 10.00 лв - 10.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ОСВАЛДО МАЙОРКА 90.00 лв - 90.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Освалдо Майорка (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Айвелин Бридал Фейшън ООД на латиница "Yveline Bridal Fashion Ltd." с ЕИК/ПИК 205203743 е основана на 5 Юли 2018 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2018-07-05
Регистрация на фирмата

2021-11-01
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG205203743 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2022-07-20
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, ул "Антим I", 57, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул. ДИМИТЪР ГОРОВ, 4

2023-08-17
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Промяна управители
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Производство, търговия и дистрибуция на облекла и сватбени дрехи и аксесоари в България и чужбина; покупко-продажба на облекла, сватбени дрехи и аксесоари на дребно и едро по интернет, в магазин и чрез дистрибутори; дистрибуция и даване на ексклузивни права по търговски марки в сектора сватбени облекла; покупко-продажба на търговски марки в сектора сватбени облекла; консултации на фирми в сектора сватбени облекла с цел увеличаване на продажбите; изучаване и проектиране на рекламни кампании и пазарни проучвания; отдаване на коли под наем, най-вече в сектора сватби; организиране на сватбени тържества; организиране и участие, за сметка и на трети страни, в панаири и търговски изложения, най-вече в сектора сватбени облекла, както и всякакъв вид други дейности, незабранени от закона.
+ Производство, търговия и дистрибуция на облекла и сватбени дрехи и аксесоари в България и чужбина; Покупко – продажба на облекла, сватбени дрехи и аксесоари на дребно и едро по интернет, в магазин и чрез дистрибутори; Дистрибуция и даване на ексклузивни права по търговски марки в сектора сватбени облекла; Покупко – продажба на търговски марки в сектора сватбени облекла; Консултации на фирми в сектора сватбени облекла с цел увеличаване на продажбите; Изучаване и проектиране на рекламни кампании и пазарни проучвания; Отдаване на коли под наем, най-вече в сектора сватби; Организиране на сватбени тържества; Организиране и участие, за сметка и на трети страни, в панаири и търговски изложения, най-вече в сектора сватбени облекла. Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и отдаване под наем. Покупка и продажба на материали тип палети за печки и камини, както и всякакъв вид други дейности, незабранени от закона.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма