Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ВИП 1122 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205211035
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
July 13, 2018 13:03
Наименование
ВИП 1122
Транслитерация
VIP 1122 LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Нова Загора, ул. 1-ви май, 1Б Виж на картата
Код на икономическа дейност
6622 - ДЕЙНОСТИ НА ЗАСТРАХОВАТЕЛНИ БРОКЕРИ И АГЕНТИ
Предмет на дейност
Таксиметров пътнически превоз; транспортна дейност, превоз на пътници и товари в страната и чужбина; работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с или от тях; търговия на едро и дребно;... Таксиметров пътнически превоз; транспортна дейност, превоз на пътници и товари в страната и чужбина; работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с или от тях; търговия на едро и дребно; покупка на стоки и други вещи с цел препродажба; външнотърговски сделки; търговска дейност в страната и чужбина; дейност като застрахователен агент и всякакви други дейности, незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЦВЕТОМИР МИХАЙЛОВ ВЪЛЕВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ЦВЕТОМИР МИХАЙЛОВ ВЪЛЕВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
20 лева (20 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ВИП 1122 ЕООД на латиница "VIP 1122 LTD" с ЕИК/ПИК 205211035 е основана на 13 Юли 2018 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ВИП ТАКСИ 1122", но на 3 Октомври 2018 година то бива сменено на сегашното "ВИП 1122". Седалището на компанията се намира в гр. Нова Загора, а началният внесен капитал е в размер на 20 лева.

Хронология

2018-07-13
Регистрация на фирмата

2018-10-03
Промяна наименование
Името се сменя от ВИП ТАКСИ 1122 на ВИП 1122
Промяна предмет на дейност
- Таксиметров пътнически превоз; транспортна дейност, превоз на пътници и товари в страната и чужбина; работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с или от тях; търговия на едро и дребно; покупка на стоки и други вещи с цел препродажба; външнотърговски сделки; търговска дейност в страната и чужбина и всякакви други дейности, незабранени от закона.
+ Таксиметров пътнически превоз; транспортна дейност, превоз на пътници и товари в страната и чужбина; работа с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с или от тях; търговия на едро и дребно; покупка на стоки и други вещи с цел препродажба; външнотърговски сделки; търговска дейност в страната и чужбина; дейност като застрахователен агент и всякакви други дейности, незабранени от закона.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма