Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Дивеч ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205222117
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
July 24, 2018 07:49
Наименование
Дивеч
Транслитерация
Divech
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Боздуганово, Ловна хижа, 3 Виж на картата
Предмет на дейност
Производство, люпене, отглеждане и разселване на дивечови птици. Производство на яйца, месо и продукти от дивечови и други птици. Производство и отглеждане на едър и дребен дивеч. Проектиране, ... Производство, люпене, отглеждане и разселване на дивечови птици. Производство на яйца, месо и продукти от дивечови и други птици. Производство и отглеждане на едър и дребен дивеч. Проектиране, изработка и строеж на дивечови ферми. Консултации и лабораторни изследвания за качеството на дивечово месо, яйца и продукти. Специализиран транспорт на живи птици, животни и дивеч. Производство и транспорт на фуражи. Както и осъществяване на всички други дейности, след получаване на съответен лиценз и които не са забранени от закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ПЕТЪР СТОЙНОВ ПЕТРОВ (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ПЕТЪР СТОЙНОВ ПЕТРОВ (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Дивеч ЕООД на латиница "Divech" с ЕИК/ПИК 205222117 е основана на 24 Юли 2018 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "СИЗАР ИНЖЕНЕРИНГ", но на 28 Юни 2019 година то бива сменено на сегашното "Дивеч". Седалището на компанията се намира в с. Боздуганово, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2018-07-24
Регистрация на фирмата

2019-06-28
Промяна наименование
Името се сменя от СИЗАР ИНЖЕНЕРИНГ на Дивеч
Промяна предмет на дейност
- Инженерни дейности и консултации; Технически изпитвания и анализи; Промишлен дизайн; Ремонтни и технически услуги; Строителство, строително-монтажни, строително-ремонтни услуги; Извършване на анализи и проучване на пазари за различни видове продукти и стоки; Туристически услуги, туроператорска дейност (след получаване на лиценз); Търговско посредничество; Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; Търговско представителство; Комисионни, спедиционни и превозни сделки; Превоз на пътници и товари в страната; Международен транспорт - пътнически и товарен; Хотелиерство и ресторантьорство; Търговско-импресарска дейност с предмети на изкуството и антиквариат, както и осъществяване на други дейности, след получаване на съответен лиценз и които не са забранени от закон.
+ Производство, люпене, отглеждане и разселване на дивечови птици. Производство на яйца, месо и продукти от дивечови и други птици. Производство и отглеждане на едър и дребен дивеч. Проектиране, изработка и строеж на дивечови ферми. Консултации и лабораторни изследвания за качеството на дивечово месо, яйца и продукти. Специализиран транспорт на живи птици, животни и дивеч. Производство и транспорт на фуражи. Както и осъществяване на всички други дейности, след получаване на съответен лиценз и които не са забранени от закон.

2020-01-24
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Могила, ул.МОГИЛА, 3
+ БЪЛГАРИЯ, с. Боздуганово, Ловна хижа, 3

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма