Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Флора Сървисиз ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205241459
Регистрация по ЗДДС
Да - BG205241459 от 2021-09-08 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
August 7, 2018 14:54
Наименование
Флора Сървисиз
Транслитерация
Flora Services
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, Г.М.Димитров, -, бл. 38, вх. -, ет. - Виж на картата
Има 4 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Търговия на едро и дребно в страната и чужбина с козметични, хигиенни, почистващи и перилни препарати, търговия със стоки и услуги, консултантска дейност, търговско представителство, поср... Търговия на едро и дребно в страната и чужбина с козметични, хигиенни, почистващи и перилни препарати, търговия със стоки и услуги, консултантска дейност, търговско представителство, посредничество, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, вътрешна и външна търговия със стоки и услуги, агентство и представителство на местни и чуждестранни лица, сделки с недвижими имоти, строителство и строително монтажни дейности, покупко-продажба и управление на недвижими имоти, обзавеждане на недвижими имоти, производство, внос, износ, както и всякаква друга стопанска дейност, незабранена от закона, а за тези с разрешителен режим - след снабдяването с лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Франческа Монтескуро (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Франческа Монтескуро (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
200 лева (200 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Флора Сървисиз ЕООД на латиница "Flora Services" с ЕИК/ПИК 205241459 е основана на 7 Август 2018 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 200 лева.

Хронология

2018-08-07
Регистрация на фирмата

2021-09-08
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG205241459 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2021-09-16
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Консултантски услуги в сферата на недвижимите имоти , маркетингови дейности, импорт и експорт на стоки, електронна търговия с електроуреди, информационни системи. Дружеството извършва също така и дейности по отдаване под наем на движими и недвижими вещи, както и на машини и офис оборудване, отдаване под наем на автомобили, мотоциклети и лодки, оперативни машини, предоставяне на консултантски услуги. Проектиране, производство и изграждане на информационни, телевизионни и телекомуникационни мрежи, софтуер, уеб сайтове, кол-центрове и други продукти и услуги в този сектор. Търговско представителство и посредничество, комисионерска дейност, сключване и изпълнение на договори за търговско представителство и всякакви поръчки, също и за аналогични и близки дейности до тази на дружеството. Дружеството може да осъществява и всяка друга търговска дейност, която не е забранена от закона. Ако за някоя от дейностите законът изисква предварителното издаване на разрешение, лиценз или регистрация, същите ще се осъществяват от дружеството след съответното им получаване.
+ Търговия на едро и дребно в страната и чужбина с козметични, хигиенни, почистващи и перилни препарати, търговия със стоки и услуги, консултантска дейност, търговско представителство, посредничество, покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, вътрешна и външна търговия със стоки и услуги, агентство и представителство на местни и чуждестранни лица, сделки с недвижими имоти, строителство и строително монтажни дейности, покупко-продажба и управление на недвижими имоти, обзавеждане на недвижими имоти, производство, внос, износ, както и всякаква друга стопанска дейност, незабранена от закона, а за тези с разрешителен режим - след снабдяването с лиценз.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма