Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДЛ ПРОДУКШЪН СРЛС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205244302
Регистрация по ЗДДС
Да - BG205244302 от 2018-12-28 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
August 9, 2018 10:03
Наименование
ДЛ ПРОДУКШЪН СРЛС
Транслитерация
DL PRODUCTION SRLS EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, ул.Ивайло, 14 Виж на картата
Предмет на дейност
Строителство и довършителни работи и работа с механични, електрични и електрически материали- отпечатване на термопластмаса, производство на електрически панели, производство на аксесоари за кол... Строителство и довършителни работи и работа с механични, електрични и електрически материали- отпечатване на термопластмаса, производство на електрически панели, производство на аксесоари за кола, наблюдение и електрическо, телефонно, електронно и електромеханично окабеляване на домакинства, автомобилен сектор, моделиране и аеромоделизъм като цяло- сглобяване на механични, електрически и електромеханични и пластмасови части, включително моделиране на електрически и електронни кръгове и производство на пластмасови части; -доставка на услуги в областта на селското стопанство включително доставка на продукти и технически материали, логистични услуги и складиране, и дейности по поддръжка на обществени площи. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Петър Минчев Станкулов (свързан с 8 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Петър Минчев Станкулов (свързан с 8 фирми)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДЛ ПРОДУКШЪН СРЛС ЕООД на латиница "DL PRODUCTION SRLS EOOD" с ЕИК/ПИК 205244302 е основана на 9 Август 2018 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ГЕС ЕНД КОНС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ", но на 19 Ноември 2019 година то бива сменено на сегашното "ДЛ ПРОДУКШЪН СРЛС". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2018-08-09
Регистрация на фирмата

2018-12-28
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG205244302 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2019-11-19
Промяна наименование
Името се сменя от ГЕС ЕНД КОНС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ на ДЛ ПРОДУКШЪН СРЛС
Промяна предмет на дейност
- Покупко-продажба и отдаване под наем на коли, лодки, мотори и други превозни средства, бизнес и финансови консултации и съвети, търговия на едро и дребно, внос и износ, покупко- продажба на недвижими имоти както и всякаква дейност, която не е забранена от закона.
+ Строителство и довършителни работи и работа с механични, електрични и електрически материали- отпечатване на термопластмаса, производство на електрически панели, производство на аксесоари за кола, наблюдение и електрическо, телефонно, електронно и електромеханично окабеляване на домакинства, автомобилен сектор, моделиране и аеромоделизъм като цяло- сглобяване на механични, електрически и електромеханични и пластмасови части, включително моделиране на електрически и електронни кръгове и производство на пластмасови части; -доставка на услуги в областта на селското стопанство включително доставка на продукти и технически материали, логистични услуги и складиране, и дейности по поддръжка на обществени площи.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма