Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕНЕРВИА ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205246399
Регистрация по ЗДДС
Да - BG205246399 от 2018-10-04 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
August 27, 2018 18:11
Наименование
ЕНЕРВИА
Транслитерация
ENERVIA Ltd.
Оборот
157,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бл. 36, ет. 1 Виж на картата
Има 102 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Закупуване на продукти за рафиниране като асфалт и неговите производни с цел препродажба, търговско представителство, посредничество и комисионнерство; сделки с интелектуална собственост; консулта... Закупуване на продукти за рафиниране като асфалт и неговите производни с цел препродажба, търговско представителство, посредничество и комисионнерство; сделки с интелектуална собственост; консултантски, рекламни, информационни услуги; маркетинг; лобистки услуги; покупка, строеж или обзавеждане на недвижим имот с цел продажба, лизинг, извършване на инвестиции в други юридически лица, както и всякаква друга търговска дейност, незабранена със закон, но всяка дейност, за която се изисква лиценз регистрация или разрешение от съответния компетентен орган власти могат да се извършват само след като Дружеството е получило такъв лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Симеон Николаос Циолас (свързан с 2 фирми)
Съдружник: Варвара Панагиотис Коцоглу 998.00 лв - 99.80% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Симеон Николаос Циолас 2.00 лв - 0.20% дял (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Симеон Тсиолас (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 157,000 -75.55% - -
2020 642,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕНЕРВИА ООД на латиница "ENERVIA Ltd." с ЕИК/ПИК 205246399 е основана на 27 Август 2018 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Риватом", но на 27 Януари 2022 година то бива сменено на сегашното "ЕНЕРВИА". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 157,000 лв.

Хронология

2018-08-27
Регистрация на фирмата

2018-10-04
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG205246399 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2022-01-27
Промяна наименование
Името се сменя от Риватом на ЕНЕРВИА
Промяна предмет на дейност
- Маркетингови проучвания и търговско представителство както и всяка друга дейност незабранена от закона
+ Продажба, монтаж и поддръжка на зарядни станции за електромобили, техническа и инфраструктурна поддръжка, вкл. изкопаване на пътя, монтиране на електрически проводници, циментова основа, програмиране на устройства; предоставяне на онлайн услуги за работа със зарядни станции, вкл. достъп до зарядни устройства и промяна на продажната цена; продажба на енергия на крайни получатели; отдаване под наем на зарядни станции, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона, като обаче всяка дейност, изискваща лиценз, регистрация или разрешение от съответните компетентни органи, може да бъде извършвана само след като Дружеството получи такъв лиценз, регистрация или разрешение.

2023-10-27
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, ул.” 21 Век”, 11
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бл. 36, ет. 1
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Продажба, монтаж и поддръжка на зарядни станции за електромобили, техническа и инфраструктурна поддръжка, вкл. изкопаване на пътя, монтиране на електрически проводници, циментова основа, програмиране на устройства; предоставяне на онлайн услуги за работа със зарядни станции, вкл. достъп до зарядни устройства и промяна на продажната цена; продажба на енергия на крайни получатели; отдаване под наем на зарядни станции, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона, като обаче всяка дейност, изискваща лиценз, регистрация или разрешение от съответните компетентни органи, може да бъде извършвана само след като Дружеството получи такъв лиценз, регистрация или разрешение.
+ Закупуване на продукти за рафиниране като асфалт и неговите производни с цел препродажба, търговско представителство, посредничество и комисионнерство; сделки с интелектуална собственост; консултантски, рекламни, информационни услуги; маркетинг; лобистки услуги; покупка, строеж или обзавеждане на недвижим имот с цел продажба, лизинг, извършване на инвестиции в други юридически лица, както и всякаква друга търговска дейност, незабранена със закон, но всяка дейност, за която се изисква лиценз регистрация или разрешение от съответния компетентен орган власти могат да се извършват само след като Дружеството е получило такъв лиценз.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма