Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

НАТАЛИ ВР ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205248973
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
August 29, 2018 09:11
Наименование
НАТАЛИ ВР
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Перник, ул. Петко Каравелов, 15, вх. Б, ет. 6 Виж на картата
Предмет на дейност
Разработване и експлоатация на зали за спорт. Покупка на стоки или други вещи с цел препродажбата им в първоначален, преработен или обработен вид; покупка на недвижими имоти с цел продажбата им; ст... Разработване и експлоатация на зали за спорт. Покупка на стоки или други вещи с цел препродажбата им в първоначален, преработен или обработен вид; покупка на недвижими имоти с цел продажбата им; строителство и реконструкция на недвижими имоти; консултации, търговско представителство и посредничество; комисионни и спедиционни сделки, както и всякакъв друг вид търговска дейност, която не е забранена със закон, като дейността ще се осъществява в страната и чужбина. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: НАТАЛИ ВЛАДИМИРОВА РАЙЧЕВА (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: НАТАЛИ ВЛАДИМИРОВА РАЙЧЕВА 35.00 лв - 70.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ЕЛЕОНОРА БОЙЧЕВА ВЛАДИМИРОВА 15.00 лв - 30.00% дял (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Натали Владимирова Райчева
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма НАТАЛИ ВР ЕООД с ЕИК/ПИК 205248973 е основана на 29 Август 2018 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Перник, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Хронология

2018-08-29
Регистрация на фирмата

2021-10-08
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, внос, износ, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, включително посреднически услуги при покупко-продажба, замяна и отдаване под наем на недвижими имоти, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, консултанска дейност, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, лизинг и всяка друга дейност, която по предмет и обем изисква да бъде извършвана по търговски начин и не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе.
+ Разработване и експлоатация на зали за спорт. Покупка на стоки или други вещи с цел препродажбата им в първоначален, преработен или обработен вид; покупка на недвижими имоти с цел продажбата им; строителство и реконструкция на недвижими имоти; консултации, търговско представителство и посредничество; комисионни и спедиционни сделки, както и всякакъв друг вид търговска дейност, която не е забранена със закон, като дейността ще се осъществява в страната и чужбина.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма