Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ТРЕЙДИНГХАУС З.Н. ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205263338
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 4, 2018 16:14
Наименование
ТРЕЙДИНГХАУС З.Н.
Транслитерация
"TRADINGHOUSE Z.N." LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, АЛАБИН, 33, ет. 2 Виж на картата
Има 68 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Логистична и спедиторска дейност на въздушен, морски и сухопътен транспорт. Строителство и ремонтна дейност, производство, тьрговия с цветни и черни метали, инвестиционна дейност, експорт, ... Логистична и спедиторска дейност на въздушен, морски и сухопътен транспорт. Строителство и ремонтна дейност, производство, тьрговия с цветни и черни метали, инвестиционна дейност, експорт, импорт, лизингова, арендна дейност, комисионерство, представителство, туризъм, спортни услуги, преводачески услуги, хотелиерство, рекламна дейност, импресарски услуги и всякаква стопанска дейност, която не е забранена от действащото законодателство, представителство на местни и чуждестранни физически и юридически лица. Дружеството може да регистрира клонове и представителства в страната и чужбина. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: НАТАЛИЯ ЗАИКИНА (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: РЕНЕТА КРАСИМИРОВА КОВАЧЕВА 9.00 лв - 90.00% дял (свързан с 1 фирма)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: РОСЕН РУМЕНОВ КОВАЧЕВ 1.00 лв - 10.00% дял (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
НАТАЛИЯ ЗАИКИНА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ТРЕЙДИНГХАУС З.Н. ЕООД на латиница ""TRADINGHOUSE Z.N." LTD" с ЕИК/ПИК 205263338 е основана на 4 Септември 2018 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "88 Уъркс", но на 12 Януари 2023 година то бива сменено на сегашното "ТРЕЙДИНГХАУС З.Н.". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2018-09-04
Регистрация на фирмата

2023-01-12
Промяна наименование
Името се сменя от 88 Уъркс на ТРЕЙДИНГХАУС З.Н.
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Овча купел, 746-та, 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, АЛАБИН, 33, ет. 2
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- Механично обработване на метал. Производство, търговия, консултантска дейност в областта на информационните технологии и инвестиционна дейност, експорт, импорт, лизингова, арендна дейност, комисионерство, представителство, туризъм, спортни услуги, преводачески услуги, хотелиерство, рекламна дейност, импресарски услуги, строителство и всякаква стопанска дейност, която не е забранена от действащото законодателство, представителство на местни и чуждестранни физически и юридически лица.
+ Логистична и спедиторска дейност на въздушен, морски и сухопътен транспорт. Строителство и ремонтна дейност, производство, тьрговия с цветни и черни метали, инвестиционна дейност, експорт, импорт, лизингова, арендна дейност, комисионерство, представителство, туризъм, спортни услуги, преводачески услуги, хотелиерство, рекламна дейност, импресарски услуги и всякаква стопанска дейност, която не е забранена от действащото законодателство, представителство на местни и чуждестранни физически и юридически лица. Дружеството може да регистрира клонове и представителства в страната и чужбина.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма