Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КОАНДА ТРЕЙДИНГ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205267379
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 7, 2018 11:26
Наименование
КОАНДА ТРЕЙДИНГ
Транслитерация
COANDA TRADING
Служители
1 служител към 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, Патриарх Евтимий, 31, бл. -, вх. -, ет. 1 Виж на картата
Има 15 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Авиационна дейност, обучение на пилоти и техници, извършване на ремонтно-техническа дейност на въздухоплавателни апарати, търговия с въздухоплавателни апарати и резервни части, обработка на въ... Авиационна дейност, обучение на пилоти и техници, извършване на ремонтно-техническа дейност на въздухоплавателни апарати, търговия с въздухоплавателни апарати и резервни части, обработка на въздухоплавателни средства и обслужване, бункероване на гориво, поддръжка на въздухоплавателни средства, вътрешна и външнотърговска дейност, представителство в страната и в чужбина на български и чуждестранни физически и юридически лица, вътрешен и международен туризъм и всякакви други стопански дейности, с изключение на забранените със закон, като предметът на дейност ще се осъществява в страната и чужбина. В случай че се изисква разрешение, лиценз или регистрация за извършване на някоя дейност, тази дейност се осъществява само след получаване съответно на такова разрешение, лиценз или след извършване на такава регистрация. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: КХАЛИЛ МАХМУД КХАЛИЛ АБУ АЛ-РУББ (свързан с 1 фирма)
Управител: КРАСИМИРА ТРИФОНОВА ТРИФОНОВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
КХАЛИЛ МАХМУД КХАЛИЛ АБУ АЛ-РУББ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2,000 лева (2,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Година
Служители
2021 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КОАНДА ТРЕЙДИНГ ЕООД на латиница "COANDA TRADING" с ЕИК/ПИК 205267379 е основана на 7 Септември 2018 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 2,000 лева.

Хронология

2018-09-07
Регистрация на фирмата

2019-04-05

2019-06-27
Промяна предмет на дейност
- внос-износ на хранителни стоки, включително такива продукт на рибовъдство, животновъдство , както и извършването на всякаква необходима за осъществяването на тази дейност преработка, придобиване, управление, оценка и продажба на хранителни стоки и готови ястия, външна и вътрешна търговия, покупко-продажба на стоки или други вещи с цел продажбата им в първоначален, преработен или обработен вид и други незабранени от закона дейности, както и всякаква друга дейност, която не е забранена със закон. В случай, че се изисква разрешение, лиценз или регистрация за извършване на някоя дейност, тази дейност се осъществява само след получаване съответно на такова разрешение, лиценз или след извършване на такава регистрация.
+ Авиационна дейност, обучение на пилоти и техници, извършване на ремонтно-техническа дейност на въздухоплавателни апарати, търговия с въздухоплавателни апарати и резервни части, обработка на въздухоплавателни средства и обслужване, бункероване на гориво, поддръжка на въздухоплавателни средства, вътрешна и външнотърговска дейност, представителство в страната и в чужбина на български и чуждестранни физически и юридически лица, вътрешен и международен туризъм и всякакви други стопански дейности, с изключение на забранените със закон, като предметът на дейност ще се осъществява в страната и чужбина. В случай че се изисква разрешение, лиценз или регистрация за извършване на някоя дейност, тази дейност се осъществява само след получаване съответно на такова разрешение, лиценз или след извършване на такава регистрация.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма