Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДИ ЕНД ДЖИ ГЛОБАЛ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205269960
Регистрация по ЗДДС
Да - BG205269960 от 2023-01-04 на основание чл. 97а от ЗДДС (Задължение за регистрация при доставки на услуги, данъкът за които е изискуем от получателя (Ново загл. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.))
Дата на регистрация
September 8, 2018 10:53
Наименование
ДИ ЕНД ДЖИ ГЛОБАЛ
Транслитерация
DI END DGI GLOBAL
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Младост, бл. 129, вх. 1, ет. 9 Виж на картата
Има 88 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
68.32 - Управление на недвижими имоти
Предмет на дейност
Отдаване под наем на недвижи имоти; отдаване под наем на движимо имущество в т.ч. на МПС/услуга RENT A CAR/, консултанция, маркетинг и проучване; комисионни, спедиционни и превозни сделки в стра... Отдаване под наем на недвижи имоти; отдаване под наем на движимо имущество в т.ч. на МПС/услуга RENT A CAR/, консултанция, маркетинг и проучване; комисионни, спедиционни и превозни сделки в страната и в чужбина т.ч. обществени вътрешни и международни превози на пътници и/или товари с автомобили, автобуси; покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; транспортна дейност; транспортна дейност с извънгабаритни и тежки пътни превозни средства и/или с специализирана транспортна техника; складови сделки; лицензионни сделки; стоков контрол; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; лизинг;всички останали дейности незабранени от законите на РБ, като за всички дейност за които се изисква лиценз-след получаване на лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АНДРИЯНА ТОДОРОВА ГРИГОРОВА (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Климент Милчев Делев 4,000.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Андрияна Тодорова Григорова 4,000.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
АНДРИЯНА ТОДОРОВА ГРИГОРОВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
8,000 лева (8,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДИ ЕНД ДЖИ ГЛОБАЛ ООД на латиница "DI END DGI GLOBAL" с ЕИК/ПИК 205269960 е основана на 8 Септември 2018 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ГРУП АУТО", но на 5 Декември 2022 година то бива сменено на сегашното "ДИ ЕНД ДЖИ ГЛОБАЛ". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 8,000 лева.

Хронология

2018-09-08
Регистрация на фирмата

2019-11-04
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Куманово, ПИ, 033005
+ БЪЛГАРИЯ, с. Куманово, УПИ, XVI-323

2022-12-05
Промяна наименование
Името се сменя от ГРУП АУТО на ДИ ЕНД ДЖИ ГЛОБАЛ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Куманово, УПИ, XVI-323
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Младост, бл. 129, вх. 1, ет. 9
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Консултация, маркетинг и проучвания; Транспортна и спедиторска дейност в страната и чужбина; Посредничество и представителство на български и чуждестранни физически и юридически лица; Покупко– продажба на недвижимо и движимо имущество на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговска дейност, производство и търговия с художествени изделия; Сделки с интелектуална собственост; Трансфер на ноу-хау; Рекламна и издателска дейност, както и всяка друга дейност, разрешена от закона. Отдаване под наем на МПС /услугата RENT A CAR/, както и всяка друга дейност, разрешена от закона.
+ Отдаване под наем на недвижи имоти; отдаване под наем на движимо имущество в т.ч. на МПС/услуга RENT A CAR/, консултанция, маркетинг и проучване; комисионни, спедиционни и превозни сделки в страната и в чужбина т.ч. обществени вътрешни и международни превози на пътници и/или товари с автомобили, автобуси; покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; транспортна дейност; транспортна дейност с извънгабаритни и тежки пътни превозни средства и/или с специализирана транспортна техника; складови сделки; лицензионни сделки; стоков контрол; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; лизинг;всички останали дейности незабранени от законите на РБ, като за всички дейност за които се изисква лиценз-след получаване на лиценз.

2023-01-04
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG205269960 на основание чл. 97а от ЗДДС - Задължение за регистрация при доставки на услуги, данъкът за които е изискуем от получателя (Ново загл. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.)

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма