Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МИСТЪР ДЮНЕР КЕБАП ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205272611
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 10, 2018 14:19
Наименование
МИСТЪР ДЮНЕР КЕБАП
Транслитерация
STUDIO NILS
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Провадия, Генерал Манзей, 42 Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
Организация и екплоатация на заведения за хранене (ресторантьорство); кетъринг услуги; търговия на едро и дребно; внос и износ; търговско представителство и посредничество; фризьорски услуги, козмет... Организация и екплоатация на заведения за хранене (ресторантьорство); кетъринг услуги; търговия на едро и дребно; внос и износ; търговско представителство и посредничество; фризьорски услуги, козметика, маникюр, педикюр, грим и всички останали услуги, които се предлагат в салон за красота, както и всякакви други дейности, незабранени със закон, а такива, за които се изисква разрешение на държавен орган- след получаване на съответното разрешение или лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДЖУНАЙТ ГАЛИНОВ ЙОРДАНОВ (свързан с 1 фирма)
Управител: НИЛЯЙ КОРКМАЗ-ЙОРДАНОВА (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ДЖУНАЙТ ГАЛИНОВ ЙОРДАНОВ 5.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: НИЛЯЙ КОРКМАЗ-ЙОРДАНОВА 5.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
НИЛЯЙ КОРКМАЗ-ЙОРДАНОВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МИСТЪР ДЮНЕР КЕБАП ООД на латиница "STUDIO NILS" с ЕИК/ПИК 205272611 е основана на 10 Септември 2018 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "СТУДИО НИЛС", но на 17 Октомври 2023 година то бива сменено на сегашното "МИСТЪР ДЮНЕР КЕБАП". Седалището на компанията се намира в гр. Провадия, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2018-09-10
Регистрация на фирмата

2019-05-20
Промяна едноличен собственик на капитала

2023-10-17
Промяна наименование
Името се сменя от СТУДИО НИЛС на МИСТЪР ДЮНЕР КЕБАП
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Фризьорски услуги, козметика, маникюр, педикюр,грим както и всички останали услуги, които се предлагат в салон за красота. Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродавам в първоначален, преработен или обработен вид. Производство на стоки с цел продажба /по законоустановения ред/.Лизингова дейност на търговско представителство и посредничество; комисионни сделки; спедиционна, превозна, транспортна и складова дейност в страната и чужбина; лизингови сделки; обмяна на валута; туристически услуги, хотелиерство, ресторантьорство, бар, кафетарии, скара; печатарски, рекламни, информационни, програмни, импресарски и други услуги; сделки с интелектуална собственост; товарни и пътнически таксиметрови превози на хора и товари в страната и чужбина; външнотърговска и вътрешнотърговска дейност; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; изкупуване, продажба, изработка, преработка, обмяна и ремонт на златна и сребърна бижутерия, скъпоценни и полускъпоценни камъни; консултантски и финансово - счетоводни услуги;сделки със земя - възмездни и безвъзмездни; обработка на земеделска земя; търговия със селскостопанска продукция и продукти - животински и растителни; сервизни и всички видове услуги, свързани с транспорта, доставка и продажба на строителни и кариерни материали; поддържане и експлоатация на външни водоснабдителни и канализационни мрежи и системи; изкупуване на метални отпадъци и търговия с тях; продажба на канцеларски стоки и материали, книги, вестници и списания. Всички други дейности и услуги незабранени от закона, както и всяка друга стопанска дейност, а когато има разрешителен режим, след получаване на съответно разрешение и лиценз.
+ Организация и екплоатация на заведения за хранене (ресторантьорство); кетъринг услуги; търговия на едро и дребно; внос и износ; търговско представителство и посредничество; фризьорски услуги, козметика, маникюр, педикюр, грим и всички останали услуги, които се предлагат в салон за красота, както и всякакви други дейности, незабранени със закон, а такива, за които се изисква разрешение на държавен орган- след получаване на съответното разрешение или лиценз.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма