Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЩУРФИТ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
205274772
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 11, 2018 12:50
Наименование
ЩУРФИТ
Транслитерация
"SHTURFIT" Ltd.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, ПАНОРАМАТА, 20 Виж на картата
Код на икономическа дейност
72.19 - Научноизследователска и развойна дейност в областта на естествените, медицинските, селскостопанските и техническите науки, без биотехнологиите
Предмет на дейност
Електронна търговия с хранителни продукти, научно-изследователска дейност, консултации, извършване на експертизи, търговско представителство и посредничество на физически и юридически лица в с... Електронна търговия с хранителни продукти, научно-изследователска дейност, консултации, извършване на експертизи, търговско представителство и посредничество на физически и юридически лица в страната и чужбина, производство и инженеринг; рекламни услуги; импорт и експорт; комисионна дейност; покупко-продажба на стоки, техника и оборудване; транспортни, спедиторски и сервизни услуги; маркетинг, както и извършване на всякаква друга основна, помощна и странична /съответно лицензирана/, незабранена от закона търговска дейност по смисъла на чл.1 от Търговския закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: БОРИСЛАВ ГЕОРГИЕВ ЧАКЪРОВ (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ВЛАДИМИР АНГЕЛОВ ВЛАДОВ 5.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: БОРИСЛАВ ГЕОРГИЕВ ЧАКЪРОВ 5.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЩУРФИТ ООД на латиница ""SHTURFIT" Ltd." с ЕИК/ПИК 205274772 е основана на 11 Септември 2018 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Тотем Гроу", но на 25 Септември 2023 година то бива сменено на сегашното "ЩУРФИТ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2018-09-11
Регистрация на фирмата

2023-09-25
Промяна наименование
Името се сменя от Тотем Гроу на ЩУРФИТ
Промяна съдружници
Промяна предмет на дейност
- Научно-изследователска дейност, консултации, извършване на експертизи, търговско представителство и посредничество на физически и юридически лица в страната и чужбина, производство и инженеринг; рекламни услуги; импорт и експорт; комисионна дейност; покупко-продажба на стоки, техника и оборудване; транспортни, спедиторски и сервизни услуги; маркетинг, както и извършване на всякаква друга основна, помощна и странична /съответно лицензирана/, незабранена от закона търговска дейност по смисъла на чл.1 от Търговския закон.
+ Електронна търговия с хранителни продукти, научно-изследователска дейност, консултации, извършване на експертизи, търговско представителство и посредничество на физически и юридически лица в страната и чужбина, производство и инженеринг; рекламни услуги; импорт и експорт; комисионна дейност; покупко-продажба на стоки, техника и оборудване; транспортни, спедиторски и сервизни услуги; маркетинг, както и извършване на всякаква друга основна, помощна и странична /съответно лицензирана/, незабранена от закона търговска дейност по смисъла на чл.1 от Търговския закон.

2023-10-05
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Кюстендил, 19-ти февруари, 7
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, ПАНОРАМАТА, 20

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма